Cleni cu doua maini

Dupa indelungi discutii de iarna la gura forumului, iata ca a venit vara si ocazia de a ne testa mult asteptatele bete de doua maini . Le-am mai testat noi in primavara dar doar la casting (denumirea stiintifica a gherlei).
Hell a spart primul gheata si a prins ceva pestisori care nu-i fac cinste si nu merita mentionati in acest articol serios dar a reusit sa isi salveze totusi reputatia cu un avat:

Binenteles ca a fost prins in timpul saptamanii la o ora la care oamenii respectabili sunt la servici. Si binenteles ca a tinut sa ma sune atunci si sa ma anunte si sa-mi spuna: “Tu nu vii? ca trage…”. Am considerat ca e o invitatie amabila si nevinovata si mi-am cerut scuze ca nu pot veni atunci, ramane pe week-end. Asa ca am renuntat la munte si pastrav si mi-am dat intalnire cu amabilul coleg de club duminica dimineata la 5 pentru o partida pe Olt la avati, dupa cum rezulta din titlul articolului.
Oltul era destul de scazut, se putea intra in apa asa ca m-am hotarat sa dau cu batul de o mana. Greseala, dupa cum vom vedea.
Hell a luat rapid vreo 4 avatei.
Un avatzhell mai reprezentativ:

In timpul asta eu faceam… casting. Ajungeam in zona unde atacau si urmareau streamarele lui Hell dar degeaba. Se pare ca ideea era sa dai undeva mai departe si in amonte de acea zona si streamarul sa treaca evoluand pe acolo, nu sa le dai in cap cu el. Schimb cateva streamare, nici macar urmariri nu am. Pun un slap si am un atac, din pacate nu eram atent, ma uitam in alta parte, l-am simtit in bat si a fost prea tarziu.
Atacurile si urmaririle se raresc, mai schimbam cateva streamare si se raresc de tot. Asa ca imi pun din nou un slap, poate sunt si cleni in zona. Isi pune si Hell unul si…:

Trecand (din nou) peste comentariile nevinovate, e de mentionat ca atacat departe, intr-o zona unde eu nu ajungeam. E clar, e momentul sa iau si eu batul de doua maini. Din pacate pestii dispar din zona, nu mai sunt atacuri.
Ne mutam in amonte, lasam locul sa se linisteasca. Cand revenim, pun din nou un slap si de data asta batul de doua maini ma ajuta sa ajung unde trebuie:

Speram ca nu l-am chinuit prea tare, cu siguranta data viitoare vom lua un minciog:

Asta a fost ultimul peste al partidei, au mai fost doua atacuri ratate pe slapi iar la streamare nimic.
Asadar treziti-va dimineata devreme si luati-va bete de doua maini. 🙂
Tavi & Hell

This entry was posted in Articole. Bookmark the permalink.