POPULARE

Asa cum poate unii stiti, alti poate nu, in urma discutiilor purtate cu reprezentantii RNP din primavara asta si a deschiderii acestora catre anumite schimbari in relatia si atitudinea RNP fata de ape, pesti si pescarii sportivi, Flyfishing Club Musca XIII, a facut demersuri pentru introducerea raului Latorita in regim de pescuit C&R, lucru care speram sa se rezolve pana la urma, dat fiind faptul ca si in teren avem suportul ocolului silvic din zona…
Intre timp, acelasi Ocol Silvic Voineasa a inceput saptamana trecuta amenajarea a doua toplite pentru popularea cu puiet de pastrav indigen, populare care are loc in aceasta saptamana, in toplite urmand a fi bagati cca 40.000-50.000 de alevini.
Pe langa acest lucru, intentia este de a se introduce concomitent si cca 900-1.000 de puieti de pastravi indigeni de 8-10 cm direct in rau, pentru a mari sansele si gradul de reusita al actiunii. Aceasta actiune se face si cu sprijinul modest al Clubului Musca XIII, prin implicare directa si financiara. Daca vom reusi sa ducem pana la capat ce ne-am propus va fi excelent, daca lucrurile vor ramane fara urmari in plan administrativ, vrem sa avem macar constiinta impacata ca am dat o sansa unui rau sa mai reziste pana se vor produce si pe la noi adevaratele schimbari dorite!
In acest context, pentru punerea in practica a obiectivelor propuse, ne lipseste o suma de cca 1200 roni pe care, intentionam sa o strangem pe aceasta cale, sau cat mai mult din ea, in masura in care exista printre voi, doritori sa se implice si sa ne sprijine! Deci pentru cei care doresc sa sprijine demersul nostru, orice contributie este binevenita si va multumim anticipat!
Contul clubului Musca XIII in care se strang banii este:
RO06 BTRL 0330 1205 T870 76XX BANCA TRANSILVANIA SIBIU
In situatia in care se vor strange mai multi bani, intentia este de a folosi suma ramasa pentru o noua actiune de populare in toamna a lacului Galbenu, de la izvoarele Latoritei, cu pastrav indigen adult!
Actiunea/ actiunile vor fi filmate, fotografiate indeaproape, iar documetele fiscale scanate si postate pentru certificare in fata celor care o doresc!
Va multumim anticipat!

This entry was posted in Articole and tagged . Bookmark the permalink.