Multumesc.

Nu era streamer,era o musca maro(nimfa?),singura culoare care i-a atras.Oltul acolo are undeva la 60-70m latime,substrat tare cu placi mari,unele si de 2mp,valtoare dupa ele,ce mai ,de vis.Am pescuit undeva la 20m de mal,pe un prag lung cu buruiana,adanc de 0,5-1m.Dupa acel platou practic Oltul se adanceste destul de mult din ce-mi dau seama.Pacat ca nu am insistat de dimineata acolo,deoarece pe la amiaza a inceput sa scada.Primul l-am luat din larg spre mal intre buruieni.Mi-am dat seama ca se va intampla ceva deoarece a inceput sa sara pescutul in dreptul mustei si instantaneu mi-a intins firul.La al doilea mi-am adus aminte sa incerc cum faceam pe vremuri la spinn,din larg spre mal sub pomi.Asa s-a si ridicat al doilea,s-a uitat cum a cazut musca,usor a cascat gura.... a dat sa plece,eu am intepat

Multa albitura sarea la aceeasi musculita, dar nu cred ca era capabila sa o ia.Au fost si atacuri sub pelicula,dar cred ca rapitor mic.Unul singur mi-a atras atentia,probabil somn din ce-am vazut.In orice caz e taramul DH si al firelor sinking.

Am dat si cu lestate dar probabil nu coborau destul de mult.