Deci e transilvanean ca sa sune misto la urechile unora, romani fara habar sau straini din alta lume, si pt ca trebuie sa aiba un nume...
Ba, deci nu ! N-ai dreptate !
Io am trei gaturi de-astea !
Unu vine de la un cocos crescut chiar in gradina ingrijitorului de la castelul Bran, e negru tuci, se vede clar ca se trage din gaina crescuta in tenebrele castelului sa-i faca oo lu Dracula !

Daca il iei la analiza gasesti dinti pe stem iar barbulele miros a sange de om ! De altfel, in trusa il si tin in punga separata, ca la inceput, l-am pus impreuna cu celelalte si mi-a muscat de gat toate celelalte gaturi

, cel putin whitingurile mi le-a flendurit de tot

Al doilea e un gat de cocos medieval, din zona Sighisoarei, descendent direct din gainile lu Vlad Tepes, are barbula ca teapa lu Voievodu', tare dar elastica si ascutita, io cand leg muste cu hackle de la gatu' asta, totdeauna ma imbrac in zale, de frica sa nu-mi intre una'n cuur !

Al treilea da, e facatura ca si gaturile lu' tavistan

, sunt sigur ca-i adus de pe plaiuri dambovitene

, da' na... mai ia omu' si cate o teapa uneori !

Ok, si Dl Vice stiu ca are un gat vero, d-ala transilvanean, da ala e d-ala de Marginime de pe aici din zona, ca are barbulele ca lana, astrahan curat, si cand legi cu el miroase a branza !

Restul si la el is facaturi, cred ca tot d-alea aduse din Obor !!!