Cu stupoare vad ca nu gasesc rubrica pentru a te bascula cu ultimele capturi...

Au fost si pesti ce au luato-n gura nu in coada.
Marlitza aia nu stiu de unde a aparut, cert e ca m-a prins cu tipet mono de vreo 12 Lb
Cea mai mare surpriza a fost ca un crap a luat in gura streamerul oranj ce e acu in gura unui biban.
Primul crap s-a ferit de el apoi al doilea a luat streameru ca cel mai autentic rapitor si a plecat in mare forta.Dupa aprox 10 secunde .....l-am scapat..

....dar mi-a ridicat moralul enorm...
Al doilea biba a fost pescuit spectaculos...la vedere..Am dat cu vreo doua steamere dupa el, aproape 15 minute si nu avea de gind sa muste,nici sa paraseasca zona,doar urmariri mai mult sau mai putin agresive.Apoi il vad ca se ridica de vreo doua ori si culege ceva de la suprafata.Aveam doar doua chestii de suprafata la mine.Un Gartside Gurgler si un gindac maro de foam cu picioare negre si atza portocalie.Pun goanga maro si dau usurel pe deasupra lui.Iara urmariri,parca si mai anemice decit cu streamerele.Atunci imi pierd rabdarea si la urmatoarea aruncare incep si tractionez ca apucatu cind sa treaca deasupra lui....Eh....bine ca m-am nervat...

ca tipul...ZBANG....atac cu o viteza fantastica...
http://imageshack.us/g/13/1010079e.jpg/ P.S. Am mai scapat si acum si mai demult citiva pesti cu niste carlige Daiichi 3111 saltwater, care arata minunat dar....nu pot scoate pesti cu ele..

.Vor face subiectul vreunei discutii ...probabil.