Author Topic: Regulament  (Read 7399 times)

Tavi

  • Administrator
  • Adult
  • *******
  • Posts: 5088
  • Karma: +70/-10
Regulament
« on: August 27, 2010, 12:23:46 AM »
Regulile Forumului Musca XIII
_______________________________________

Musca13.ro si forumul Musca 13  sunt proiecte care au luat nastere din dorinta catorva pescari de musca de crea un loc virtual de intalnire cu ceilalti pasionati de flyfishing.
Ne dorim ca intalnirea cu dumneavoastra sa fie cat mai placuta si sa reveniti cu placere aici, de aceea credem ca este necesar sa stabilim un set minim de reguli si principii bazate pe bună cuviinţă si bun simt.

Suntem de acord că este posibil ca principiile noastre să nu coincidă cu ale dumneavoastră. În acest caz puteţi renunţa la frecventarea forumului său, eventual, îl puteţi frecventa fară să interveniţi în discuţie.

Reguli generale:
1.   Respectul fata de ceilalti participanti la discutie
Nu vom tolera grosolănia, injuraturile, mesajele jignitoare, atacurile la persoana, certurile. Discutiile in contradictoriu sunt permise doar in masura in care se dezbat idei si se mentin la un nivel decent, fara a degenera.
2.   Daca un membru  considera ca a fost ofensat sau ca a fost tratat necorespunzator de catre un alt membru va instiinta moderatorii sau administratorii siteului si va evita sa continue discutia in contradictoriu sau intr-un mod care sa duca la aparitia sau escaladarea unui conflict;
3.   Vă rugăm să va abţineti de la postarea de subiecte sau mesaje fara sens;
4.    Incercaţi să păstraţi subiectul discutiei;
5.   Va rugam sa incercati sa scrieti cat mai corect pentru ca mesajele dumneavoastra sa fie citite si intelese cat mai usor.
6.   Fiti concisi, evitati postarea unor mesaje foarte lungi. De asemenea va rugam sa nu abuzati de citate.
7.   Folositi functia “search” inainte de a deschide un subiect nou.
8.   Fiecare membru are dreptul sa-si faca un singur cont; membrii au dreptul sa-si schimbe userul dar recomandam sa nu se abuzeze de acest drept.
9.   Publicitatea neautorizata  sau mesajele de tip spam nu sunt permise. Regula se aplica si pentru mesajele private. Pentru posibilitatea de a va face reclama pe acest forum/site va rugam contactati administratorii.
   
Mesajele care nu corespund acestor reguli sau standardelor dorite de noi vor fi şterse, mutate sau editate.
În cazul nerespectării acestor reguli, vom recurge la atenţionarea utilizatorului şi/sau chiar blocarea accesului pe forum pentru o perioadă determinată/nedeterminată de timp, în funcţie de gravitatea faptelor.
Aceste reguli acoperă cele mai comune situaţii, ele nu pot anticipa toate situatiile. Pentru situatiile neacoperite de aceste reguli ne rezervam dreptul de a actiona in functie de situatie pentru a mentine forumul la standardul  pe care ni-l dorim.
Administratorii şi moderatorii sunt singurii care decid in acest sens, iar deciziile administratorilor si moderatorilor nu sunt subiecte de discutie pe forum.
Site-ul si forumul sunt domenii private si ne rezervam dreptul de a le administra si de a le intretine conform principiilor si standardelor noastre. Accesul la forum este un privilegiu si nu un drept si ne rezervam dreptul de a selecta membri.


Va multumim!
« Last Edit: October 06, 2012, 10:08:19 AM by Tavi »

 

?>