Author Topic: Si totusi... cu ce incepem ?  (Read 68572 times)

mino

• AGVPSEI
  • Larva
  • *
  • http://www.youtube.com/watch?v=Yg9WxeZjekY
Re: Si totusi... cu ce incepem ?
« Reply #180 on: February 21, 2012, 01:06:22 PM »
Fain articol ! felicitari.Cred ca suntem pe drumul cel bun.

danutt

• Egg
  • *
« Reply #181 on: February 21, 2012, 02:01:28 PM »
 Chiar ca da

nickysibiu

• Emerger
« Reply #182 on: February 22, 2012, 06:08:40 AM »
acum anpa-ul :P :P

nickysibiu

• Emerger
« Reply #183 on: February 22, 2012, 07:26:19 PM »
sa vedeti cind se intoarce miky de la bucuresti cit o sa avem de citit pe forum  eu cred ca imi iau liber o zi :P ;D

pescuitorul

• AGVPSEI
  • Egg
  • *
« Reply #184 on: February 23, 2012, 11:09:56 PM »
si ptr ca domnul vicepresedinte mi-a promis o prima ca l-am dus la bucuresti la sedinta anpa unde a putut sa isi dea  liber la ce tinea in el si sa il asculte presedintele anpa, i-am promis ca o sa scriu primul despre ce a fost acolo.(apropo sa va ganditi la alt vicepresedinte ca am ajuns la ora 23 in sibiu ca am negociat 2 ore cu presedintele anpa termenii transferului lui miky la anpa  :D :D :D :D :D :D :D :D :D)
si acum serios:
ptr ca tarziu si nu am nici talentul lui de orator o sa va spun scurt:
in fata reprezentantiilor asociatiilor din tara si a conducerii anpa,si dupa ce a fiert in suc propriu pana cei 3 inscrisi la cuvant in fata lui au terminat de vorbit(li s-a sugerat sa vb 3 min fiecare)a venit randul lui.a atins 3 subiecte , scurt, concis ,la obiect , si atentie fara sa fie avertizat ca a depasit 3 min si o liniste deplina in sala.subiectele(prohibitia la salmonide, cu explicatii despre ce se intampla in tarile vecine si ce rezultate au; 2.sistemul de atribuire a apelor pe criterii de tarif de acces cel mai mic ineficient si cu rezultate nu 0 ci cu minus si 3. permisele de pescuit tip card si modul de atragere de fonduri la bugetul de stat.)
anpa a notat tot ce a vorbit el, iar la  final presedintele a spus ca permisele nu vor mai fi tiparite pe card de catre ei, ci vor fi date catre asociatii (in alb=nescrise)si asociatiile vor inscrie datele pescarului in el,pe o banda magnetica,odata cu eliberarea.
iar la final toata sala la aplaudat(am dovata l-am inregistrat ,dar i-am spus ca e 100Euro minutul  :D :D :D :D).
iar la finalul intalnirii atat el cat si eu am primit felicitari de la oameni ptr ce a vorbit si cum a vorbit.inclusiv de la vicepresedintele agvps din Romania.
mai multe maine
noapte buna

mino

• AGVPSEI
  • Larva
  • *
  • http://www.youtube.com/watch?v=Yg9WxeZjekY
« Reply #185 on: February 24, 2012, 12:24:33 AM »
Faine vesti !referitor la miky ......ce-i a lui e a lui,jos palaria .
Exista vre-o sansa sa vedem si filmul ?  ::)
Sper sa ne scrie Miky in detaliu tot ce a fost acolo si despre ce sa vorbit. 8)

nickysibiu

• Emerger
« Reply #186 on: February 24, 2012, 06:05:28 AM »
care este suma de transfer ,aveti grija la d.n.a  borcea si veri becali sunt in pericol sa stea 20 de ani la bulau din cauza transferurilor care le-au facut :P :P :P :Pfelicitari ptr actiunea de la avrig  hai ca se poate.acum asteptam sa vedem ce ne scrie miky bine ca miine e simbata si avem liber sa putem citi tot

danutt

• Egg
  • *
« Reply #187 on: February 24, 2012, 09:48:59 AM »
  cine mai avea nevoie de vreo confirmare despre calitatiile lui miky? avem noroc ca face ce face ;)

toate ca toate da voi vedeti ca vine primavara? :o

Crila

• Musca 13
  • Nymph
  • enjoy the silence
« Reply #188 on: February 24, 2012, 03:29:50 PM »
miky rullllzzzzzzzzzzzzz

nickysibiu

• Emerger
« Reply #189 on: February 24, 2012, 06:16:01 PM »
mai avem o tira pina la primavara :laugh: :laugh: :laugh:

dragos74

• Adult
« Reply #190 on: February 24, 2012, 07:28:40 PM »
cand va transformati in partid eu va votez....  ;)
partidul Musca 13...  ;D

...candidat la presedentie ...muscoiul Miky ... :laugh: :laugh:

nickysibiu

• Emerger
« Reply #191 on: February 24, 2012, 07:34:24 PM »
 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

miky

• Global Moderator
  • Adult
  • Înparatu'
« Reply #192 on: February 25, 2012, 08:40:46 AM »
Salut baieti !
Recunosc ca o fost fun la Bucuresti !
Adica no... io m-am distrat ! Plus ca,... ca sa nu ma mai framant cu formularea zile intregi, pe forum, daca tot am fost fata in fata cu andrisantii, io i-am intrebat 4 din cele 6 subiecte initiale pe care le-am pus aici, cu intentia sa le scriem !
Deci 4 subiecte nu 3 cum zicea Alex, pentru ca dupa cum mi le-au adus la fileu baietii care or vorbit inainte, doua a trebuit sa le comasez intr-o singura abordare (paza plus tarifele) ... strategie de ultim moment !  8)
Ce pot sa va zic, e ca nu e nici un fun sa le scrii, merita sa te uiti in ochii lor cand le zici personal ! Asa, simplu si direct, nu urat, dimpotriva, poate un pic simandicos  :laugh:, dar pe un ton verde crud !  :laugh:
Ce raspunsuri am obtinut ?

1 - La paza: - ANPA are in vedere sa repuna problema introducerii in lege a dreptului de control si constatare a actelor de braconaj, pentru paznicii de pescuit ai asociatiilor
2 - La tarife - o cam tacut meditativ  :P
3 - La prohibitie privind salmonidele - ANPA va reanaliza lucrurile impreuna cu institutul ala de cercetari salmonicole si va incerca sa regandeasca aceasta prohibitie
4 - La permisele tip card - dupa ce am vorbit io, am avut vagul sentiment ca le pare rau ca au achizitionat deja cardurile (in alb), dar nu mai au ce face... asa ca nu vom scapa de permisul card, dar procedura se va simplifica in sensul ca ni le va trimite sa ni le completam noi  :laugh:
In linii mari, cam asta o fost ...
Acuma daca vor si face ce au zis, cu glas destul de stingher, ... nu stiu !... dar o fost fun !

Si, ... ajvpsisti sau nu,... mi s-o parut si mie ca o fost multa lume in sala de acord cu intrebarile mele  :laugh:
Presedinte autorevalidat ! Referendum nenecesar !

Tavi

• Administrator
  • Adult
« Reply #193 on: February 25, 2012, 09:32:34 AM »
No bine ca te-ai descarcat in sfarsit ca nu se mai putea intelege omu cu tine.  :laugh:
Acu daca le-ai zis ce-ai avut pe suflet sper sa fi mai relaxat. ;D

miky

• Global Moderator
  • Adult
  • Înparatu'
« Reply #194 on: February 25, 2012, 11:33:09 AM »
Acu daca le-ai zis ce-ai avut pe suflet sper sa fi mai relaxat. ;D
Da ! In consecinta, relaxat fiind exact acum ma duc pe Lotru la Malaia !
Am uitat sa spun ca Bucuresti m-am intalnit si cu Mugurel Minca de la RNP, care m-a rugat sa ma duc special sa fac un pescuit de cercetare pe Lotru si Bradisor, sa vad cum s-au adapatat la libertate cele XXXXX exemplare de pastrav eliberati in decembrie 2011... I-am promis ca ma duc !  :P
Bye !
Presedinte autorevalidat ! Referendum nenecesar !

?>