Salut baieti !
Recunosc ca o fost fun la Bucuresti !
Adica no... io m-am distrat ! Plus ca,... ca sa nu ma mai framant cu formularea zile intregi, pe forum, daca tot am fost fata in fata cu andrisantii, io i-am intrebat 4 din cele 6 subiecte initiale pe care le-am pus aici, cu intentia sa le scriem !
Deci 4 subiecte nu 3 cum zicea Alex, pentru ca dupa cum mi le-au adus la fileu baietii care or vorbit inainte, doua a trebuit sa le comasez intr-o singura abordare (paza plus tarifele) ... strategie de ultim moment !

Ce pot sa va zic, e ca nu e nici un fun sa le scrii, merita sa te uiti in ochii lor cand le zici personal ! Asa, simplu si direct, nu urat, dimpotriva, poate un pic simandicos

, dar pe un ton verde crud !

Ce raspunsuri am obtinut ?
1 - La paza: - ANPA are in vedere sa repuna problema introducerii in lege a dreptului de control si constatare a actelor de braconaj, pentru paznicii de pescuit ai asociatiilor
2 - La tarife - o cam tacut meditativ
3 - La prohibitie privind salmonidele - ANPA va reanaliza lucrurile impreuna cu institutul ala de cercetari salmonicole si va incerca sa regandeasca aceasta prohibitie
4 - La permisele tip card - dupa ce am vorbit io, am avut vagul sentiment ca le pare rau ca au achizitionat deja cardurile (in alb), dar nu mai au ce face... asa ca nu vom scapa de permisul card, dar procedura se va simplifica in sensul ca ni le va trimite sa ni le completam noi

In linii mari, cam asta o fost ...
Acuma daca vor si face ce au zis, cu glas destul de stingher, ... nu stiu !... dar o fost fun !
Si, ... ajvpsisti sau nu,... mi s-o parut si mie ca o fost multa lume in sala de acord cu intrebarile mele