Author Topic: Masuri de combaterea braconajului  (Read 52172 times)

Tavi

• Administrator
  • Adult
Masuri de combaterea braconajului
« on: January 18, 2012, 10:59:56 PM »
Daca tot au inceput sa curga idei pe tema asta, v-am facut topic dedicat, ca sa nu amestecam lucrurile.
Bagati aici idei, propuneri, etc

nickysibiu

• Emerger
Re: Masuri de combaterea braconajului
« Reply #1 on: January 21, 2012, 02:46:04 PM »
deci la vara ma duc cu barca sub baraj la avrig mai injos de cruce si umplu locul cu saci cu pietre  sa scapam de hitari  din avrig

nickysibiu

• Emerger
« Reply #2 on: January 21, 2012, 03:04:48 PM »
asa devine zona protejata

Hell

• Musca 13
  • Adult
    • Musca13
« Reply #3 on: January 21, 2012, 04:23:04 PM »
Merge treaba ata timp cat esti constient ca nu vei mai pescuii nici tu cu jiguri acolo
Minnowholic

miky

• Global Moderator
  • Adult
  • Īnparatu'
« Reply #4 on: January 21, 2012, 04:35:25 PM »
Daca zona respectiva stii sigur ca este un loc de iernat si de reproducere, nici nu e asa mare pacat ca devine nepescuibila !
Regenerarea care ar putea avea loc acolo, va umple oltul de peste in celelalte locuri !  :P
Presedinte autorevalidat ! Referendum nenecesar !

elias

• Guest
« Reply #5 on: January 21, 2012, 04:36:59 PM »
Da Hell,dar in ritmul asta nu mai conteaza ca sunt sau nu bolovani.Nici peste de prins nu o sa mai prea fie.Bine,"solutia" lui Nicky nu e una realizabila.E spusa probabil la suparare si in contextul in care vedem ca nu se face nimic si privim ca prostii, neputinciosi, la macelul din zona aia.

miky

• Global Moderator
  • Adult
  • Īnparatu'
« Reply #6 on: January 21, 2012, 04:40:20 PM »
Culmea e ca solutia lui Nicky este una chiar fezabila, cu un pic de imaginatie, efort si hotarare ! Intamplator am discutat acest gen de solutie si cu altii, si tocmai ne-am dat seama ca ar fi posibil . Exista varianta mai simpla, dar fondul e acelasi !  8)
Presedinte autorevalidat ! Referendum nenecesar !

elias

• Guest
« Reply #7 on: January 21, 2012, 04:51:41 PM »
Cunosc zona foarte bine,e destul de mare, si dupa mine costurile ar fi enorme,bani pe care i-am folosi in cu totul alte scopuri.De adus bolovanii,bine, ii aduci de la o cariera cu ceva camioane,dar cu ce-i pui in mijlocul Oltului?Ma rog,poate aveti solutie si la asta dar daca asta-i varianta cea mai buna contra braconajului nu mai zic nimic.Cred totusi ca e o gluma si putem gasim alte solutii. ;)Dupa mine daca un singur individ intra la racoare pentru asa ceva,ne putem lua  piatra de pe inima :laugh:restul se vor cuminti de la sine.

nickysibiu

• Emerger
« Reply #8 on: January 21, 2012, 04:53:10 PM »
da la nervi si suparare   dar va ramine zona protejata

nickysibiu

• Emerger
« Reply #9 on: January 21, 2012, 04:56:03 PM »
sa prins somn mare 5  6  kg   plus cit sa ranit iti vine sa i impusti cu sare

nickysibiu

• Emerger
« Reply #10 on: January 21, 2012, 04:59:10 PM »
la racoare nu ai legi sa i bagi  iar ei iti dau foc la masini  sau te snopesc in bataie fara jandarmi   deci singura solutie un cadru legal si pe ei   calare ca pe turnul sasilor din turnisor

Tavi

• Administrator
  • Adult
« Reply #11 on: January 21, 2012, 05:05:19 PM »
Zilele astea am discutat cu doi baieti hotarati, nu dau nume  ;D fix pe tema asta ...
Credem ca avem o idee mai buna decat sacii cu pietris. 8)

nickysibiu

• Emerger
« Reply #12 on: January 21, 2012, 05:10:29 PM »
bine tavi eu sunt de acord cu orice idee care sa i puna cu botul pe labe

elias

• Guest
« Reply #13 on: January 21, 2012, 05:12:07 PM »
la racoare nu ai legi sa i bagi  iar ei iti dau foc la masini  sau te snopesc in bataie fara jandarmi   deci singura solutie un cadru legal si pe ei   calare ca pe turnul sasilor din turnisor

Uite ce-am gasit:
Art. 61. - Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu īnchisoare de la 6 luni la 4 ani sau cu amendă penală de la 25.000.000 lei la 50.000.000 lei următoarele fapte:
a) pescuitul electric neautorizat, pescuitul cu materiale explozive, pescuitul cu substanţe toxice şi narcotice de orice fel, pescuitul cu ostia, cu japca şi cu orice alte unelte īnţepătoare şi agăţătoare;

Numai ca trebuie sa o si aplice cineva.Sau daca preferi varianta asta:la interval de cateva zile,20-30 insi tabarat pe ei si dat omor :laugh:Ce bine era daca ar fi avut unii idei si pana acum.

nickysibiu

• Emerger
« Reply #14 on: January 21, 2012, 05:15:13 PM »
acum un an sau doi la marsa  era plin de parasutisti  si au venit baietii ca simpli pescari si ia u luat ca din oala arfii cazul sa se repete si la avrig

?>