Author Topic: sunteti dŽacord cu chestionaru lu Tavi ?  (Read 28386 times)

miky

• Global Moderator
  • Adult
  • Înparatu'
Re: sunteti dŽacord cu chestionaru lu Tavi ?
« Reply #30 on: January 19, 2012, 01:15:48 PM »
Andrei, era sa uit de tine ca m-am turat cu dumitru, ... cu bijnitaru,... aaa,... cu ipocritu ... la naiba,..co toti astia deodata !  :laugh:
Da si mie un link cu care sa-ti sustii afirmatia asta:
m13 care erati cu forumul declarat liber si fara muschi incordati,...

Unde, cand, si cine a declarat forumul liber ?
Relaxat ...poate,... dar liber ?  8)
« Last Edit: January 19, 2012, 01:36:40 PM by miky »
Presedinte autorevalidat ! Referendum nenecesar !

muskmd

• agricultor
  • Musca 13
  • Adult
  • Kitty owner
« Reply #31 on: January 19, 2012, 01:34:09 PM »
2: rearanjam piesele, si o luam de la capat. Alta partida, ca asta s-a rasuflat  :P .

mama omida este multumita  :laugh:
Inglorious Muzkars

miky

• Global Moderator
  • Adult
  • Înparatu'
« Reply #32 on: January 19, 2012, 01:54:40 PM »
Uite acu' asa de-al dracu am votat, si am votat chestionaru' tau Dumitre, si-ti mai zic clar ca am votat cu NU !
De ce nu-s de acord cu chestionarul lu' Tavi ?
Pentru ca dupa mine nu trebuia sa-l tina ! O fost prea indulgent ! Prea concesiv ! Pe tine te-a favorizat (in loc sa te puna la punct  :P ), ti-a dat de ales,...  cand o fost cu mine, m-o rugat direct... fara posibilitate de second choice !
Nu trebuia sa upgradeze regulamentul ! Cel vechi ii oferea toate ustensilele !
Trebuia doar sa actioneze !
Cum ?
- Intai sa te roage, cum o mai rugat si in alte situatii, eram deja obisnuiti cu stilul  ;D
- Apoi, daca era cazul, sa te atentioneze, cum singur a zis ca devenea firesc , dupa o rugaminte ... neindeplinita !  ;D
- Apoi sa ia decizia, care nu era subiect de discutie pe forum, conform regulamentului, si sa inghete usernamurile la ora 11:45, asa cum erau ele la ora aia !  :P

Deci simplu si clar !  8)

Tavi

• Administrator
  • Adult
« Reply #33 on: January 19, 2012, 01:56:09 PM »
@ tavi...

total gresit !

in subiectu respectiv sustii ca : in situatia aia de jumijuma... tu ca moderator iti scoti din clop dreptul de veto si inclini balanta in directia in care o vrei tu anulindumi dreptul de parca era musai sa iei o decizie ferma intr-o asa periculoasa..  de viata si de moarte... situatie ... care de fapt... era ... indecisa

spune drept... te grabeai undeva ?  :P

cu poolul respectiv e normal sa nu fiu dŽacord din moment ce e lipsit de obtiuni si include asa tamnisam dreptul tau de veto

poi ori e pool ori ne zici ce hotarasti tu !

nah ala nu e un pool cinstit si io nu sint dŽacord cu el si am dreptul sa deschid pool ca sa intreb si pe alti daca sint sau nu de aceiasi parere cu mine .. sau nu...

sau ... nici libertatea asta nu o mai am ?

sa schimbat iar regulamentu ?  :P

Unu din noi nu intelege limba romana
In situatia de 50 50 am inclinat balanta in favoarea ta! Ti-am mentinut dreptul! Cum poti sa spui ca ti l-am anulat??????
Iti dau citat din ce am zis ieri la ora 4:11 pm
"Votul e 50-50.
Asadar decizia imi apartine:
Deocamdata lasam la liber schimbarea numelui.
Daca se exagereaza sau abuzeaza de acest drept il vom supspenda"
Sondajul meu putea iesi cu trei variante:
1. DA -caz in care castigai democratic
2. NU - pierdeai tot democratic
3. 50-50 - ceea ce s-a intamplat si atunci am decis eu in favoarea ta si a celor care doresc sa-si schimbe numele
Asadar muschiul meu de moderator a luat decizia mentinerii relaxarii!!!!! Aia favorabila celor care vor mai multe drepturi!!
Ce sens mai avea sondajul tau? Ce drept ai pierdut atunci? Cum adica lipsa de optiuni? DA sau nu sunt optiuni!
Deci pe bune si serios, nu inteleg ce faci aici. Mie imi pare ca intinzi coarda inutil.
Muschiul meu s-a incordat o singura data: dupa ce ai facut sondajul asta pe care-l consider fara sens si ostentativ, respectiv am introdus cererea catre admin pentru modificarea numelui. Si iti promit tie si tuturor ca ori de cate ori veti dori iti va voi schimba numele. Si de 10 ori pe zi. Deci veti avea in continuare acest drept. Doar ca de acum trebe sa treceti pe la mine pentru asta. Ca asa vrea muschiul meu. Na! Si io pot sa fiu Gica Contra.  :P

@ miky: da, asa trebuia sa fac daca doream sa aplic regulamentul ad literam. Am fost prea indulgent. Rezultatul?...Sunt acuzat ca ingradesc drepturi  :o Oare cum se reactiona daca faceam cum zici tu?
E retorica...

The Sovereign

• Musca 13
  • Adult
  • Paralelu'
« Reply #34 on: January 19, 2012, 02:35:56 PM »
poi chestionaru tau e atentat direct la libertatea pe care o aveam

conform regulamentului aia ... sti tu... ca e in limitele bunului simt...

si cum nu am insultat sau deranjat pe nimeni... io zic ca ma incadrez

acu tu vi si imi zici ca de fapt tu alegi sa se aplice alta regula...

si ca poti fluiera offsaid chiar si pe linia de fund....

si caci consolarea mea ar trebui sa fie ca : ar putea fi si mai rau...  :P

adica zi merci ca numa.... vreau sa te omor... , caci de fapt puteam sa te omor din prima...

poi asta e schinjiurie sufletasca frate !

prizoneri nu luati ?

nah... , ma consider somat... ca pina la ora nush care daca nu mi-l schimb pe ala care mi-l doresc defintiv... si ma prinzi cu nadrajii in vine... pac  ! si rata... cade..

dar am obtiunea la libere alegere  :P

clar avem diferente de opini... si io doar aia incerc sa fac... sa mi le argumetez pe ale mele... atit !

Crescator/dresor de reni

Liviu

• Administrator
  • Adult
« Reply #35 on: January 19, 2012, 02:40:16 PM »
Indiferent de reguli ( bune, rele, stricte, inexistente) ele trebuie exprimate clar daca vrei sa fie ok pt toata lumea.
Ele sint f clare, numai ca nu pentru toata lumea, ci doar pentru 98% din userii actuali. Iar pentru ailalti 2, indiferent ce ai scrie tot nu e bine.
" aia e regula ca asa vrea muschiu" mi s-o terminat tarlaua instant ...
Pai ti-am spus-o din capul locului: regula de aur a forumului e bunul simt si cind apar situatii delicate nu dam explicatii la decizii.

@pacoste, ai depasit oleacutza limita glumei, asta-i buba. Si nu in momentul in care te-ai distrat schimbandu-ti numele ci dupa.

@miky, te rog sa te hotarasti: cind ne acuzi pe mine si Tavi (adminii aia orizontali) ca ne sustinem dubios, cind treci si tu in tabara asta si perii de zor la Tavi! Aproape ca faci ca birjaru, bijnitaru, manelistu care nu se hotaraste cum sa fie numit. Hotaraste-te odata, te rog.

PS. Intre timp a postat Mitru. Ma, lasa omul in pace! Ca-mi calc principiu de a nu modera ...

The Sovereign

• Musca 13
  • Adult
  • Paralelu'
« Reply #36 on: January 19, 2012, 02:40:55 PM »
miky...

stai tu linistit ca prieteniile nu se dizolva asa usor

nu din partea mea !

aici vorbim deschis despre diferenta de opinii la capitolul asta !

daca ma deranjeaza ceva... ce vrei sa fac ? ca in bancu cu pioneza in tren ?  :P pe asta contezi ? ca-s moldovean ?  :P
Crescator/dresor de reni

colaps

• Adult
« Reply #37 on: January 19, 2012, 02:42:57 PM »
vad ca deja revolutia a degenerat in genocid :) hai sa facem pace si sa ne incordam nervii spre faurirea unor stremere pentru baiatu ( io cu numele neschimbat , acelasi ! ) cine se arunca sa lege 1 stremer de avat+ 1 de stiuca ? io platesc taxa de curierat + taxa de faurit stremerul respectiv ( posta romana ).

acu on topic io cred curmatoarele ... cred ca sunt smecheri care stau la pinda sa puna mina pe numele TaviLiviu miky si sa creeze o diversiune ceva de genu asta ! asa ca nu va mai schimbati numele ca poate vine careva si se da drept voi , apoi atunci chiar ca nimeni nu mai stie cine e cine si care cu care voteaza :) ... ceva de genu jandarmii in civil is bulaniti de aia in uniforme ... asa de placere pura si din prostie nemarginita :)

gata plek ca poate ma trezesc cu numele schimbat :D

miky

• Global Moderator
  • Adult
  • Înparatu'
« Reply #38 on: January 19, 2012, 02:43:36 PM »
... , ma consider somat...
:laugh: :laugh: :laugh:
Dumitre,...
 io zic sa-ti schimbi repede usernameul in : "Somatu'"
Acu' cat mai poti ! hai ca e 14:40 ... cam presat de timp !  :P :P :P

muskmd

• agricultor
  • Musca 13
  • Adult
  • Kitty owner
« Reply #39 on: January 19, 2012, 02:46:03 PM »
 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ma, daca mai continuati sa va opriti din polemica in stilul asta, ma opresc si io cu voi  :laugh:

a soma e aproape de a asoma  :laugh: :laugh: ....
A ASOM//Á ~éz tranz. (animale la abator) A ameți înainte de sacrificare. /<fr. assommer

Colaps......nu mai veni cu apeluri la impacare !  E abia ianuarie bre !  ;D

LE : Liviu , parerea mea e ca , da !  :laugh: :laugh:
Inglorious Muzkars

The Sovereign

• Musca 13
  • Adult
  • Paralelu'
« Reply #40 on: January 19, 2012, 02:46:54 PM »
Indiferent de reguli ( bune, rele, stricte, inexistente) ele trebuie exprimate clar daca vrei sa fie ok pt toata lumea.
Ele sint f clare, numai ca nu pentru toata lumea, ci doar pentru 98% din userii actuali. Iar pentru ailalti 2, indiferent ce ai scrie tot nu e bine.
" aia e regula ca asa vrea muschiu" mi s-o terminat tarlaua instant ...
Pai ti-am spus-o din capul locului: regula de aur a forumului e bunul simt si cind apar situatii delicate nu dam explicatii la decizii.

@pacoste, ai depasit oleacutza limita glumei, asta-i buba. Si nu in momentul in care te-ai distrat schimbandu-ti numele ci dupa.

@miky, te rog sa te hotarasti: cind ne acuzi pe mine si Tavi (adminii aia orizontali) ca ne sustinem dubios, cind treci si tu in tabara asta si perii de zor la Tavi! Aproape ca faci ca birjaru, bijnitaru, manelistu care nu se hotaraste cum sa fie numit. Hotaraste-te odata, te rog.

PS. Intre timp a postat Mitru. Ma, lasa omul in pace! Ca-mi calc principiu de a nu modera ...

oi fi io multe chestii... dar manelist nu sint !

si nici birjar !

cind am sa-mi asum nick-urile alea inseamna ca la un nivel sau altu ma asociez cu...

pina atunci... laso asa cum o cazut ! ok ?

in rest ... ce sa zic ? probabil ce am scris io ... se poate interpreta de stapinire ca m-am intrecut cu gluma..

e ok si asa !
Crescator/dresor de reni

colaps

• Adult
« Reply #41 on: January 19, 2012, 02:48:05 PM »
:)) ma ma dreq io am incercat :D la cat de inflamate is venel voastre ma tem sa nu faceti drac ceva cu inima ... apoi io ce fac singur ? vorbesc cu oglinda ? cine mai rade de floacele mele ? pacat ca nu e voie sa se fumeze pipa pacii ....ar fi super rapida rezolvarea problemelor :) ( aleg eu ciupercile halucinogene )

Liviu

• Administrator
  • Adult
« Reply #42 on: January 19, 2012, 02:51:33 PM »
Stiu ca nu esti manelist, cum nu esti nici bijnitar. Era un nick la intamplare ... Te-ai suparat?

The Sovereign

• Musca 13
  • Adult
  • Paralelu'
« Reply #43 on: January 19, 2012, 02:54:26 PM »
Stiu ca nu esti manelist, cum nu esti nici bijnitar. Era un nick la intamplare ... Te-ai suparat?

ciudata intimplare ... , dar te-ai intrecut cu gluma !

ps: nu ! nu m-am suparat !
Crescator/dresor de reni

The Sovereign

• Musca 13
  • Adult
  • Paralelu'
« Reply #44 on: January 19, 2012, 02:57:40 PM »
... , ma consider somat...
Dumitre,...
 io zic sa-ti schimbi repede usernameul in : "Somatu'"
Acu' cat mai poti ! hai ca e 14:40 ... cam presat de timp !  :P :P :P

:P :P :P

somarea e amenintare pe fata... , si io inca nu nu ridic miinile in sus si ma predau... deci nu ma pot asocia cu ... chit ca el baga cartus pe teava si trage in sus
Crescator/dresor de reni

?>