@ tavi...
total gresit !
in subiectu respectiv sustii ca : in situatia aia de jumijuma... tu ca moderator iti scoti din clop dreptul de veto si inclini balanta in directia in care o vrei tu anulindumi dreptul de parca era musai sa iei o decizie ferma intr-o asa periculoasa.. de viata si de moarte... situatie ... care de fapt... era ... indecisa
spune drept... te grabeai undeva ? 
cu poolul respectiv e normal sa nu fiu dŽacord din moment ce e lipsit de obtiuni si include asa tamnisam dreptul tau de veto
poi ori e pool ori ne zici ce hotarasti tu !
nah ala nu e un pool cinstit si io nu sint dŽacord cu el si am dreptul sa deschid pool ca sa intreb si pe alti daca sint sau nu de aceiasi parere cu mine .. sau nu...
sau ... nici libertatea asta nu o mai am ?
sa schimbat iar regulamentu ? 
Unu din noi nu intelege limba romana
In situatia de 50 50 am inclinat balanta in favoarea ta! Ti-am mentinut dreptul! Cum poti sa spui ca ti l-am anulat?

??
Iti dau citat din ce am zis ieri la ora 4:11 pm
"Votul e 50-50.
Asadar decizia imi apartine:
Deocamdata lasam la liber schimbarea numelui.Daca se exagereaza sau abuzeaza de acest drept il vom supspenda"
Sondajul meu putea iesi cu trei variante:
1. DA -caz in care castigai democratic
2. NU - pierdeai tot democratic
3. 50-50 - ceea ce s-a intamplat si atunci am decis eu
in favoarea ta si a celor care doresc sa-si schimbe numeleAsadar muschiul meu de moderator a luat decizia mentinerii relaxarii!!!!! Aia favorabila celor care vor mai multe drepturi!!
Ce sens mai avea sondajul tau? Ce drept ai pierdut atunci? Cum adica lipsa de optiuni? DA sau nu sunt optiuni!
Deci pe bune si serios, nu inteleg ce faci aici. Mie imi pare ca intinzi coarda inutil.
Muschiul meu s-a incordat o singura data:
dupa ce ai facut sondajul asta pe care-l consider fara sens si ostentativ, respectiv am introdus cererea catre admin pentru modificarea numelui. Si iti promit tie si tuturor ca ori de cate ori veti dori iti va voi schimba numele. Si de 10 ori pe zi. Deci veti avea in continuare acest drept. Doar ca de acum trebe sa treceti pe la mine pentru asta. Ca asa vrea muschiul meu. Na! Si io pot sa fiu Gica Contra.

@ miky: da, asa trebuia sa fac daca doream sa aplic regulamentul ad literam. Am fost prea indulgent. Rezultatul?...Sunt acuzat ca ingradesc drepturi

Oare cum se reactiona daca faceam cum zici tu?
E retorica...