daca asta sa dorit... ca sa fieu pus la punct... ca sa stiu unde imi e locul... , nah ... , acu stiu !...
Ufff ! Ma Dumitre, Kuinta, Bijnit, Ipocritu,... sau cum vrei tu sa-ti zici ...
S-a dorit pe dracu ! Aici ai tendinta de a exagera, si de a interpreta gresit ! Total gresit !...
Apai daca suntem prieteni, ...suntem tot timpul, nu ca acuma mi se nazare mie ca, ai facut tu ceva intentionat... sau nu, la adresa mea... sa ma persecuti sau nu... si gata, nu mai suntem !
Deci nu pune problema ca cu Gerula ca nu-i nimeni omu ala pe aici !...
Toti mai exageram, mai gresim, mai facem cate o chestie care pica naspa altora dintre noi... da nu imediat cum s-o intamplat, trebe sa cautam ceva intentie, musai impotriva noastra punere la punct si...d-astea !
Mie mi se rupe cum te numesti tu pe forum de la o ora la alta, ca te recunosc dintr-o mie !

Sunt sigur ca si lu' Tavi i se rupe de "care o sa fie nickname-ul tau peste o ora !
Tu ai facut-o in gluma ! El poate ca n-o realizat ca-i gluma (pana n-o aflat cine ii ala de-si tot schimba numele fistichiu

) Sau poate ca o realizat ca la tine-i gluma !
Dar poate ca in gluma ta, o intrezarit o situatie posibila, mai la general... de viitor ! De pilda ce ar fi ca 80 sau 100 de useri cati are forumul asta, sa se trezeasca bine dispusi maine dimineata toti cu aceeasi gluma in gand, sa-si schimbe din ora in ora nicknamu'...
pai mai stie cineva ce se intampla pe aici ?...
si poate ca o vrut sa rezolve o astfel de situatie, pe care nici eu nu mi-as dori-o daca-s fi admin, ...si sunt sigur ca nici tu ... aia nu inseamna ca... musai te-o pus la punct, ca sa stai la locul tau !
O ingradit o situatie, pentru toti, nu te-o ingradit pe tine special ...
adica poola mea, nu mai vrea sa fii victima peste tot, ca nu se poate ! Aici lucrurile-s simple si clare ! Prieteni am fost/ ati/ ai fost... prieteni ramanem/ramaneti/ramai... nu e loc de schimbare ! Sau de suparare pe motiv de jucarii !
Decat daca vrei tu altfel ...
Ce naiba ma, suntem toti cu mintea larga pe aici, relaxata, dezghetata... avem toti vana sa ne bagam in discutii naspa pana la limita suferintei, pentru ca stim ca ne tine, dar daca vedem ca sunt momente in care vedem ca nu ne tine, ca la naiba in ziua aia naturelu' ii mai simtitor,.. apoi stim sa ne si oprim, nu ne lasam prada victimizarii...
Cu alte cuvinte hai dracu sa lasam discutia asta azi, sa intram in altele, unde ne tine, ...
si aici, o reluam cand om fi mai hodiniti, mai relaxati,... mai veniti proaspat de la peste !

Si nu mai fa pe victima care moare cu dreptatea in mana,... ca nu primesti asa usor BAN !

Deci nu stii nimic ! Doar crezi... dar eronat !