Conform prezentului regulament dreptul de a-ti schimba userul nu e acordat dar nici interzis. Nu e mentionat.
Se incadreaza la :
"Aceste reguli acoperă cele mai comune situaţii, ele nu pot anticipa toate situatiile. Pentru situatiile neacoperite de aceste reguli ne rezervam dreptul de a actiona in functie de situatie pentru a mentine forumul la standardul pe care ni-l dorim."
Nu am anticipat aceasta situatie, aveai dreptul tehnic pentru ca nu am umblat la setarile forumului in privinta asta. "Legal" si "regulamentar esti la dispozitia muschiului meu...
Deci ce ziceai ca vinzi? Un vot? Neinteresant...In situatia asta eventual tu cumperi de la mine acest drept. Sunt dispus la negocieri...mai ales ca pana acum rezultatul sondajului...cam creste pretul 
totalmente neadevarat !
orice om normal la cap...

intelege ca : ce nu ieste interzis ... este permis... , mai ales caci e de bun simt sa ai propria identitate... , nu ?

amu pt ca deja la voturi e fiftyfifty... si sa stabilit ca iexista argumente forte...

, valabile... treaba clara ! e " de discutat " la capitolul ista !
dar pina una alta tine cont ca io unu nu am votat... imi rezerv democraticul drept pe mai tirziu.... si pe linga asta am citeva voturi " in buzunar "
deci pot linistit sa-mi mai schimb odata nick-ul si sa deschid bursa !
tu cite vrei ?