Deci nu va loati sling pack chinezesc! Degeaba am dat cu bat si mulineta Sage...la prima partida cu slingul am dat gherla!

In rest e ok. Pe cureaua de pe piept mi-am agatat ce-mi trebe la indemana: un patch cu mustele de baza, scula de taiat, flotant, asa ca trebe sa o rotesc in fata doar daca am epuizat mustele din patch sau vreau sa schimb tippet/leader. In spate incap lejer doo-trei cutii mari de muste, leadere, tippeturi, apa, pelerina. Mai e loc de un sandvish, o mulineta si o extra toala, o tzara inghesuite dar se poate.
Are si agatatoare pt. chingi de compresie sa atarni de exterior pelerina sau altceva, ca sa ai mai mult loc in interior, dar orice agati acolo cam lovesti cu cotul drept cand lansezi, e naspa.
Concluzii:
Avantaje sling vs. vesta:
Nu mai ai buzunarele alea umflate in fata (big +)
Mai ok pe caldura
Mai confortabil de carat pelerina, sandvis, apa, extra toala.
Dezavantaje sling:
incarcat la maxim e o tzara inconfortabil fiind pe un singur umar.
tre sa-l rotesti din cand in cand, rezolvabil cum am scris mai sus.
Concluzii:
Pentru pescuit in jurul masinii: lanyard + o cutie de muste in buzunar.
Pentru partide de cateva ore: sling.
Pentru partide/distante mai lungi, bagaje grele: rucsac + lanyard.
Asta e slingul:
https://www.maxcatchfishing.com/Fly_Fishing_Wears_Maxcatch_.html/fly_fishing_vest_backpack_bag_.html/Fishing_Sling_Pack_.html/adjustable_nylon_fishing_sling_pack.htmlPret imbatabil,e bine facut, marime optima, are toate agatatorile si buzunarele necesare, nu merita variantele mai scumpe de la firme consacrate.
Vesta e over and out.