A vorbi pe cineva de rau in lipsa nu e frumos. Iar Tavi la asta se referea, nicidecum la lumina rosie a semaforului ce va sa vina in calea automobilistului in calduri care ... etc, etc. Tavi nu a spus nici da, nici nu, ci a invitat pe toata lumea la fair play. (Cum apar astia la meciuri cu cearceaful ala rotund la inceput de meci ... nu inseamna nici ca au informatii ca se vor bate, nici ca ... ci invita pe toti la fair play)
Si adevarul este ca experienta lui de moderator de pe alte meleaguri se face f bine simtita si completeaza armonios caracterul si comportamentul lui de altfel ireprosabile, ducind in final la acest rezultat pentru care nu pot decit sa il felicit si pentru care tin in mod deosebit sa ii multumesc.
Eu vad ca aici pe forum domneste buna dispozitie si bunul simt, ceea ce ma indreptateste sa afirm ca pe linga multumirile ce trebuie sa i le adresam lui Tavi trebuie sa multumim si utilizatorilor care respecta ceea ce le-am cerut ( si o fac pentru ca asta ii caracterizeaza): bun simt.
Este firesc ca de la o zi la alta sa apara mici diferente in exprimarile fiecarui user al forumului, ele reflectind f bine ceea ce simte acel user in ziua postarii. Considerind (prin absurd, ca la mate) ca nu s-a schimbat nimic in viata unui oarecare user intre doua postari, simpla repozitionare a astrelor va duce la fel de fel de nuante ale exprimarii sale, ca sa nu mai amintim ca si perceptia cititorului variaza de la o zi la alta, reflectind tot dispozitia acestuia la un moment dat. Deci trebuie sa privim cu ingaduinta si intelegere spre ceilalti utilizatori. De ce sa nu ne gindim ce anume oare din propriul comportament l-a determinat pe acel user sa scrie ceva ce noua ni se pare nepotrivit? Sau daca nu cumva noi sintem patronati de un anume astru ce se afla intr-o evidenta opozitie de faza cu ... si daca am astepta relaxati repozitionarea astrelor poate am reusi sa intelegem cu adevarat chintesenta spuselor interlocutorului ...
Ca urmare apreciez ca Tavi a facut cu adevarat minuni in ceea ce priveste rolul sau de moderator/administrator al forumului.