Nu cred ca e vorba sa ne multumim cu solutii temporare si lupta de guerilla, ci mai degraba sa fim realisti si sa intelegem ca nu prea avem alternative !
Altfel,
intradevar, un club, singurel, nu are prea mari sanse sa realizeze lucruri istorice !
Probabil ca nici o federatie de 20 de cluburi, in contextul de la noi, nu ar putea face mare lucru ! Insa ar fi mai indreptatita sa spere,...

Eu zic ca un set

, de cluburi, 6, 13

, 21 sau XX la numar, ar putea sa fie mai eficiente si adunate intr-o federatie si intr-o alianta bazata pe declaratie de buna intentie si scopuri comune , fara personalitate juridica.
O federatie, probabil ca ar putea actiona mai disciplinat, atat din punct de vedere financiar cat si al unor structuri interne care pot prelua anumite probleme si a le impinge inainte, dar si o alianta ar putea fi mai benefica decat fiecare cu ..zda masii !
O alianta de bune intentii s-ar putea manifesta foarte bine ca un fel de societate civila a FF... si cu putin efort, ar putea suplini si unele lucruri pe care le poate face o federatie !
Parerea mea !