Author Topic: Si totusi,... apele de munte in viitor ... pe mainile cui, si in ce conditii ?  (Read 14247 times)

Liviu

• Administrator
  • Adult
Imi amintesc ca si ultima carte a autorului ... ion Cristea ... tot cu ajutorul tau am cumparat-o. Asta se poate si ea achizitiona? Sau ai intrat si tu greu in posesia ei?

flydb

• Musca 13
  • Adult
OK Liviu! Am aflat intamplator despre lucrare de pe site-ul AGVPS-ului.Eu am comandat-o la editura MatrixRom din Bucuresti.Initial mi-au spus ca n-o mai au pe stoc dar la cateva zile am primit-o.Poti intra pe site-ul editurii www.matrixrom.ro si o gasesti la sectiunea de lucrari din domeniul ecologiei.Cred ca cel mai bine ar fi sa-i suni la numerele de telefon 0214113617 sau 0771228676. In caz de necesitate am si un numar de telefon al autorului.

flydb

• Musca 13
  • Adult
Miky, ai un e-mail de la mine.

miky

• Global Moderator
  • Adult
  • Înparatu'
Baieti,...
avem treaba !...

din anumite considerente, voi dezvolta tema la alta sectiune mai... discreta  ;D  ;D ;D
Asa ca va astept acolo ! Mai ales pe tine flydb :) !
apropo ! Sorine, scuze ca n-am mai sunat vineri sa ne intalnim insa, la RNP am intrat dimineata la 10, sosit in mare graba, am iesit pe la ora 14, si pana sa plec spre Sibiu am mai avut de rezolvat alte 3 probleme personale in 3 parti din Bucuresti,... nu puteam face decat sa te sun, sa-ti spun ca nu mai am timp si ca vorbim altaldata ! am presupus ca vei intelege situatia si graba, intelegere pentru care-ti multumesc !!!
deci cum ziceam, v-astept ... dincolo ! :D :D :D

« Last Edit: November 13, 2010, 10:55:04 PM by miky »
Presedinte autorevalidat ! Referendum nenecesar !

?>