Author Topic: Politica de 2 bani  (Read 11791 times)

The Sovereign

• Musca 13
  • Adult
  • Paralelu'
Politica de 2 bani
« on: April 10, 2019, 02:30:07 PM »
bah..., faza cu pennurille prin comparatir e ceva de genu la Ceausescu..., adica... ca la multi le pare rau dupa el ... aia e... nu o fo cel mai cel dar sa-mi bag chicioru ca parca vremurile vechi  o fo mai bun ca acu !
situatie,,, cind alea au fo facute ... lumea si-ar fi dorit altceva , au fost critici si nesatifacuti... trebuia musai usor... ala o fo sentimentu... mentalitatea, pur si simpu ca bissnes nu so meritat facute daca atunci nu au fost dorite, nu ca nu au fo sau sint bune... cca sunt ! aia va zic io ! e incontestabil ! dar ...  bisnissu e bisnes...
brusc pe urma prostimea isi da seama ce au pierdut, asta asa.... vorghind de sanse nerealizate
au realizat
e regretul

io am fo ndeajus de destept si am avut timp sa recuperez, mi-am luat !

nu regret ce am cumparat si nu voi vinde niciodata !

am si puterea sa zic cind gresesc !... nu tot  ce scrie penn e... e cel mai cel ! dar la internationalel nu ai mult de comentat !
Crescator/dresor de reni

Liviu

• Administrator
  • Adult
Re: Politica de 2 bani
« Reply #1 on: April 12, 2019, 09:38:34 AM »
... de genu la Ceausescu..., adica... ca la multi le pare rau dupa el ... aia e... nu o fo cel mai cel dar sa-mi bag chicioru ca parca vremurile vechi  o fo mai bun ca acu !
bah, daca vreti vremurile alea va rezolv eu repede: fara mincare, fara caldura, fara curent, fara TV, fara benzina si multe altele si cind comentati 2 picioare-n gura si la canal cu voi! Ca sa va simtiti ca pe vremurile alea bune!
Mitica, aici dictatura e aproape, lasa prostiile ca noi suntem scarbiti!!! Te suspend  >:D

The Sovereign

• Musca 13
  • Adult
  • Paralelu'
« Reply #2 on: April 12, 2019, 10:08:36 AM »
am luat cartonash galben... ca vad ca inca am acces...  :laugh:
o laie !
vremurile au fo bune ! pamintul romaniei , natura ...e bogata plina de viata... scapi o saminta si creste ! cu toate ca nu am avut in rafturile magazinelor totusi am avut tot ! intodeauna !... bah... ai o bucata de pamint... nu mori de foame !
numa aia puturosi sau kakat pe pula lor au facut figuri si s-au plins tot timpu... numa la aia le o fo greu... si cre le va fi greu tot timpu pt ca e in mintea lor !
alta chestie... ce e acu in ro sa construit pe vremea rapasatului... cu bani de mprumut..., o fo onorabil si o platit napaoi... cum o facuto e alta probleme... ca alti nu o vrut de la noi decit mincare petrol si chimicale chit ca am cistigat raliul paris dakar... astea sunt fapte de necontestat.
noi am fost singura tara din lume care nu o avut datorii externe ! punct ! aveam tot viitoru in fata... posibilitati
ce or facut astia acu ? ne-au ingropat in datorii... si-au umplut buzunarele dar nu is instare sa vopseasca ce sa construit pe vremuri
iarna ne mor pensionarii de frig... pe la tara n-au bani de curent... fac luminari...
daaa iesti liber sa zici ce vrei... woau... e mai ghine

ca lectie... ia uite ce au patit grecii... , de islanda nu mai zic ca au pierduto la carti...

bine... si hergelia noastra o fo pierduta la carti !

nah... la carti din creion asa se face in ziua de azi... fabrica letea din bacau o fo data asa..., clar e mai bine... , mai bine pt cine ? pt acei citiva selectati nu pt majoritate

Crescator/dresor de reni

Liviu

• Administrator
  • Adult
« Reply #3 on: April 12, 2019, 10:20:13 AM »
vremurile au fo bune ! pamintul romaniei , natura ...e bogata plina de viata... scapi o saminta si creste ! cu toate ca nu am avut in rafturile magazinelor totusi am avut tot ! intodeauna !... bah... ai o bucata de pamint... nu mori de foame !
un cacat! Nu e singura tara unde incolteste saminta! Nu ajunge sa cultivi pamintul, ca vine rusu peste tine si iti fura recolta! Trebuie sa tii pasul cu restul. Ceausescu ne-o izolat si asa am ramas de caruta in timp ce altii evoluau impreuna! Nu ma mai aburiti cu superlative la adresa natiei ca sunt doar vorbe! Realitatea e alta, o traim si nu e asa roza
Revino la mulinete si fa-ti alt topic unde il poti invita si pe Mugur sa aplaudati impreuna neamul romanesc si patria. Chiar si comunistii, desi ma-ndoiesc ca voi rezista sa nu va tai porcariile astea

The Sovereign

• Musca 13
  • Adult
  • Paralelu'
« Reply #4 on: April 12, 2019, 10:46:46 AM »
bah daca alti nu vrea sa se joace cu tine nu se joaca.... si gata, care izolare ? izolatia aia de cine o fo creata ? de el sau de altii ? si pina la urma ce asa mare nevoie avem de altii ? dai in pui mei... ne descurcam si fara ei
progresu ? cooperarea... , o laie ! aia e fantoma....suntem indeajuns de destepti si rezolvam orice .... uitete la astia si la alti... n-au chef de nimeni, de ce am avea noi ?
pe noi ne-au jucat psihologic... , ne-au vindut iluzii si n-eau facut sa ne dorim ceva... ceva ce nici ei nu au sau ofera ! ca daca vi si vezi iti dai seama ca nu e ce au vindut ei
dar te-au facut pe tine sa crezi ca.... deh ... reclama

drepturile omului... le-o placut sa manince cacat... ei urasc refugiati... urasc alti oameni ! te ia doar acolo unde au ei nevoie pe masura ce au nevoi... deci nu tot timpu.. de parca esti jucator de rezerva, un fel de rezerva naturala... cind joci nu le convine... cind nu joci esti urit cu draci , oricum ar fi e nashpa
pe timpu lu ceasca aveam dreptu la munca ! si o fo de munca pt toti tot timpu... , deh... nashpa
Crescator/dresor de reni

Tavi

• Administrator
  • Adult
« Reply #5 on: April 12, 2019, 11:11:57 AM »
Daca noi suntem atat de buni si de destepti sa rezolvam orice, si ne descurcam fara ei...de ce mama naibii inca din comunism pana acum ne dorim si ne cumparam masini nemtesti, televizoare japoneze, mulinete si undite americane, telefoane coreene, blugi turcesti, etc...De ce nu facem noi unele mai bune?
De ce au plecat vreo 5 milioane de romani pe alte meleaguri daca e asa de fain la noi in tara?
De ce nu avem performanta constanta in top in aproape nici un domeniu, cu unele exceptii efemere si individuale in sport?
De ce suntem praf la analfabetism, la apa si canalizare, la drumuri si spitale?
De ce in loc sa-i bagam la inchisoare ii votam pe aia care care ne-au impuscat la revolutie, ne-au rupt oasele cu batele minerilor si pulanele jandarmilor si ne fura de 30 de ani?

The Sovereign

• Musca 13
  • Adult
  • Paralelu'
« Reply #6 on: April 12, 2019, 11:33:16 AM »
pen ca n-avem chef, asa pare
ce rost are sa te apuci sa faci orice cind de fapt mai usor e... poti sa cumperi iesi mai eftin
pe de alta parte ne-au adus acolo... vezi tu privatizare alea alea si acu mai ca nu se mai produce mai nimic... dar vor ca si nainte resurse naturale
e o situatie de cacat
sii daa... scolarizare ... profesiii ... sanatate... ... , unde am ajuns cu ele ? e mai bine acum ? c nah acu nu mai suntem izolati cii cooperam cu altii... suntem in ue

mah... oile is bune... ciobanu e prost, nici ala nu o fo bun dar o fo mai bun ca altii, tu ce ai alege ?

in fine... io nu justific pt toata romania..., e vorba de parerea mea personala ca noi romanii suntem mai mult decit ok
ce so intimplat... so intimplat... nu sint raspunzator
Crescator/dresor de reni

The Sovereign

• Musca 13
  • Adult
  • Paralelu'
« Reply #7 on: April 12, 2019, 12:15:29 PM »
fix acu io nush care í problema vuoa cu mine .... nu va convine ca am parere buna despre noi ? helty selfestim  mindrie aroganta and shit ?  :laugh: sunteti dusi !
e rindul meu sa va dau cartonase !  :laugh:
Crescator/dresor de reni

The Sovereign

• Musca 13
  • Adult
  • Paralelu'
« Reply #8 on: April 12, 2019, 12:58:52 PM »
asa ca chestie... cind am zis ca cel mai bun snur e omul..., asta au demonstrato si alti ! adica nafara de mine ... eugen, dragos, dan grecu si nadia comaneci ! asa ca sa nu mai ziceti ... capisci ?  :laugh:
Crescator/dresor de reni

The Sovereign

• Musca 13
  • Adult
  • Paralelu'
« Reply #9 on: April 12, 2019, 03:38:20 PM »
politica de doi bani... potrivit si in acelasi timp hazliu titlu  :laugh:

hai ca sa va mai zic una...., de ce io si alti ne-am luat lumea in cap si ne-am cautat norocu in lume abia dupa raposatu ? de ce nu naite ? ca nu o fo posibil ? poi va zic io ca o fo posibil ! dar nu o fo necesar ! in fine... alea au fo vremurile ... situatia... conditiile
Crescator/dresor de reni

The Sovereign

• Musca 13
  • Adult
  • Paralelu'
« Reply #10 on: April 12, 2019, 04:03:26 PM »
hai ca va mai povestesc una...
cind io am cumparat pennul ala de 2,5 l-am luat folosit ... dar aproape nou..., e o achizitie buna buna ... l-am luat cam la juma de pret ... Sebastian ma ajutat ca nah... asa o fo sa fie...,, bah... prostanu de fost proprietar o pus fir pe ea si nu o stiut s-ai schimbe directia... o pus fir pe stinga si ea era setata pi dreapta... esti nebun ? un roman nu ar fi capabil de asa ceva ! daca mai scria si vreun articoö ca pennurile nu is bune dadeam cu compiuteru de pe balcon !  :laugh:
cateii nu se pupau cu directia de mulinare, asta daca va puteti imagina...
suna nashpa, ziceai ca-i stricata
asta e poveste adevarata ! Sebastian poate sa va zica ! deci am martor  :laugh:

io va zic ca e multa prostime pe lumea asta... pareri si pareri... tre sa selectezi pe cine asculti sau dupa cine sa te iei

cre ca cuvintul potrivit ar fi discernamint ! unii au ... alti mai putin...  :laugh:

Crescator/dresor de reni

Tavi

• Administrator
  • Adult

The Sovereign

• Musca 13
  • Adult
  • Paralelu'
« Reply #12 on: April 12, 2019, 04:30:46 PM »
o bem tavi ! macar una doo...

fi antena.... ca ntro zi cu soare io sper sa ne ntilnim ! mi-ar face mare placere  sa ma ntilnesc cu multi dintre voi ! chiar si asta mic vra sa vina sa vada de unde vin io...,
 sa zic drept duc doru si la mersu cu trenu in ro, nashu alea alea...  :laugh:

eee poate cu chishtocu de Sorin nu... ca ala mo amenintat ca mi-o traje......, o fi si aia ceva neadevarat si ireal... inprobabil... dar nah ... o am promisa  :laugh: sau a expirat intre timp  :laugh:
amintiri forumiste
Crescator/dresor de reni

Mugur

• Egg
  • *
« Reply #13 on: April 12, 2019, 09:52:17 PM »
un cacat! Nu e singura tara unde incolteste saminta! Nu ajunge sa cultivi pamintul, ca vine rusu peste tine si iti fura recolta! Trebuie sa tii pasul cu restul. Ceausescu ne-o izolat si asa am ramas de caruta in timp ce altii evoluau impreuna! Nu ma mai aburiti cu superlative la adresa natiei ca sunt doar vorbe! Realitatea e alta, o traim si nu e asa roza
Revino la mulinete si fa-ti alt topic unde il poti invita si pe Mugur sa aplaudati impreuna neamul romanesc si patria. Chiar si comunistii, desi ma-ndoiesc ca voi rezista sa nu va tai porcariile astea

Scuze daca deranjam ca români . . .

The Sovereign

• Musca 13
  • Adult
  • Paralelu'
« Reply #14 on: April 13, 2019, 12:20:27 AM »
O laie! Io nu lucrez la fabrica de scuze si fix acu nu iau  prizoneri , refugianti sau emigranti
Bai nene io nu am nevoie de o scuza ca sa zic ca suntem buni
Crescator/dresor de reni

?>