am luat cartonash galben... ca vad ca inca am acces...

o laie !
vremurile au fo bune ! pamintul romaniei , natura ...e bogata plina de viata... scapi o saminta si creste ! cu toate ca nu am avut in rafturile magazinelor totusi am avut tot ! intodeauna !... bah... ai o bucata de pamint... nu mori de foame !
numa aia puturosi sau kakat pe pula lor au facut figuri si s-au plins tot timpu... numa la aia le o fo greu... si cre le va fi greu tot timpu pt ca e in mintea lor !
alta chestie... ce e acu in ro sa construit pe vremea rapasatului... cu bani de mprumut..., o fo onorabil si o platit napaoi... cum o facuto e alta probleme... ca alti nu o vrut de la noi decit mincare petrol si chimicale chit ca am cistigat raliul paris dakar... astea sunt fapte de necontestat.
noi am fost singura tara din lume care nu o avut datorii externe ! punct ! aveam tot viitoru in fata... posibilitati
ce or facut astia acu ? ne-au ingropat in datorii... si-au umplut buzunarele dar nu is instare sa vopseasca ce sa construit pe vremuri
iarna ne mor pensionarii de frig... pe la tara n-au bani de curent... fac luminari...
daaa iesti liber sa zici ce vrei... woau... e mai ghine
ca lectie... ia uite ce au patit grecii... , de islanda nu mai zic ca au pierduto la carti...
bine... si hergelia noastra o fo pierduta la carti !
nah... la carti din creion asa se face in ziua de azi... fabrica letea din bacau o fo data asa..., clar e mai bine... , mai bine pt cine ? pt acei citiva selectati nu pt majoritate