daca as fi atinso ntr-un loc ... sensibil..., ma tinea minte, parol !
sunt crescut la soare !
tu vrei sa zici ca pt ca n-am facut aia ma tine minte..., mnah... e greu.. ca faci ... sau... nu faci... to be or not to be...

ce ma impiedica pe mine sa respect javre de astea e ca se duc in sud si se fot pe mese in restaurante
o iau in gura pe strada... pt ca asa vor ele
vecinu... turc... are 35 de ani... poi asta le ia bani ca sa le fota
cind sunt acu un coltul lor de lume sunt cine stie ce...,brusc au moral si sunt vedete... iar brusc cind li se face dorul isi dau arama pe fata si is tirfele tirgului
bah is nefutute... pt ca sunt proaste si afurisite
ieri era cald--- plus 12... si trece una pe linga mine cu manusi in miini..., ce-mi zice mie aia... ? e ca e rece in chizda ! circulatia la singe e de asa natura ca ei ii trebe manusi la plus 12 ?
prin alta perspectiva..., fosta mea prietena... se mira cum eu si fratelo dadeam la copca la minus 12 si luam gheata din borta cu mina goala... plus ca nu purtam manusi
am singe cald ! reptilele astea simt nevoia de a merge la soare ! ioŽs prea fierbinte... de-a dreptul incandescent !

de un se trage ? genele...,
bunicul meu de pe mama..., dupa al doilea razboi mondial o mai fo prizonier in lagar ... in siberia..., si o avut acasa 2 copii... pe mama si sorasa... dar o venit pe jos de acolo chit ca o avut o aschie de grenada ingropata in pulpa si o mai facut inca 7
deh... nu era televizor...

pe la 70 de ani inca mai batea cu toiagu in soba... babo..., baba de colo... hah ... iesti nebun ?

mie mi-o placut de el... avea suflet cit casa, nu era el scolit sau cine stie ce... dar avea darurile lui, parca avea contact direct cu natura... printre altele... mah lui ii iesea altoitul la copaci, lumea il chema cind le nastea vaca..., chestii de astea.., io nu cred ca stia el cine stie ce dar avea noroc mah... ii iesea !
cu chestii de astea nu te pui !
astea au fo gindite si judecate de mult !