" Românii s-au gândit că dacă dau de mâncare săracilor sau dacă îi ajută pe unii oameni, asta înseamnă că sunt ospitalieri, dar ei nu s-au comparat cu francezii, spaniolii sau americanii. Altfel spus, nu s-a stabilit un profil psihologic prin comparare cu alte ţări şi culturi, ci doar prin autoanaliză. Dacă noi ne comparăm cu alte culturi, vedem că nivelul nostru de ospitalitate şi de prietenie faţă de străini este redus. Până acum nu a existat un punct de referinţă, astfel că am ajuns să credem despre noi lucruri care nu ne caracterizează."
bah mai dal in pula mea ca e prost cu patima !
daca ajutam pe alti si ne ajutam intre noi fix aia inseamna ca suntem ! ce vrea el sa zica ca tre sa ma compar cu altu care e si mai si ? nu ajunge ca sunt ? trebe sa ma puna iel pe mine jos ca , comparativ cu alti nu sint ? sau... unt redus ? ala e punctul lui de referinta ? brusc ospitalitatea nu ma caracterizeaza ?
ba ma caracterizeaza mah ! mai facut sa cites o timpenie scrisa de unu si postata pe net si o dai ca argument... , fumat de astea ! cum sa zic io... poa sa aibe ala o mie de diplome si titluri io nu inghit pe nemestecate ... ca gindesc cu capul meu si is nascut de ziua mea !
poi hai sa va spun la toti o poveste adevarata... aveam vo 5-6 ani si locuiam in Deva... ,ne-am ratatcit pe malul muresului... dam de un pescar... era asa de virsta medie... vo 30... bah am stat olea linga iel sa ne uitam cum da ... la ce da..., bah .. fara s-al rugam... ne-a dat omul ala citiva metri de fir si un cirlig... cu alea am dat la peste, ee daca aia nu e ceva nimic nu e !
luna asta fix ca sunt olea in gaura cu paralele am luat un set de musca si l-am trimis lu Hell ca sa aibe cu ce da copii aia... , uite asa ... un gest de peste 70 euro ... pt ca o fo rindul meu sa dau 2 metri de fir si un cirlig

asta am facuto ca asa am vrut eu si inainte de a citii timpeniile unui psiholog care dupa mine e de fapt un psihopat care le rasuceste pe toate partile si vrea sa-mi zica mie ca sunt prost si urit... cea ce nush cum ... dar nu mi-o poate face pt ca io is ospitalier , prietenos, haios si generos ! ca sa nu mai zic al draqu de bun pescar, umblat si uns cu toate alifiile
nu-mi poate zice mie altfel
binee unii pot sa incerce...

si daca e sa jucam dupa logica lui prin comparatie cu alti de ce nu-i ia la interval nah... prin comparatie... pe reni ?

liviu esti prietenul meu dar laso moarta ca nu o scoti la capat. cu mine !