ca ziceeam de reni... si de romani...

ma duc ieri la mol..., in fata mea ea cu un copil mic... asa la vo 4-5 ani si vorbeau..., mah o limba care io nu am inteleso
noi romanii prindem cam orice... iti dai seeama ce limba vorbeste... dar pe asta n-am prinso
si o intreb in finlandeza... politicos... mah ce limba vorbiti ?
cica... ea.. in iengleza... vorbim multe limbi...., aa daa ? poi si io... dar ce limba era aia de adiniaori sau de unde sunteti..., vine si el din urma... cica e o chestie personala..., io ca prostu...ma mir.. ce draqu poa sa fie asa personala... ti-e rusine sa zici de unde esti ?el ... sunt romin din bucuresti... poi zic si io sint moldovean din bacau... care´i faza de ce nu ai zis asa din prima ? cica mirosi a alcol..., asa si ? ce legatura are daca ma comport frumos cu tine... care o fo cauza sa deflectezi... sa zici macar de unde esti..., o mutit
daa ma o dat. vina pe mine pt ca ei io fo rusine sa zica de unde e !
mah... pe urma el zice ca sunt de putin timp in finlnda si inca nu sau adaptat
o fi aia ? sau oi fi io...

asa ca chestie pe muisti astia de reni la bar ii sparg cind ma intreba de unde sint...... io le zic asa direct... io sunt din romania... le ramine deshtu in gura !
alta faza... le-am dat olea cu muci in fasole..., la alta masa unu povestea cit de citit si cultivat e el... si povestea despre prima carte care el o citito
era despre comunism in rusia
ma trezesc io cu un gind..., cind voi ati citit carti io am trait comunismu... am fost nascut in el
au mutit toti, n-au stiut ce sa mai zica
ma las de bar pt ca ma otravesc astia..., iar mi-o fost rau rau, nu pricep cum la bar beau aceiasi bautura care o iau se de la magazin
cum naiba aia de la magazin nu-mi face rau dar cind beau de la bar e nashpa cu draci e ceva necurat la mijloc