lasa vrajeala ca ne ajutam unii pe alti. cind putem si ne permitem !
nici alti nu fac altfel !
nu poti pretinde altceva !
si daca imi mai scapa cite una nu e ca argument ci doar asa ca nu ma pot abtine

n-as fi io...
asiatici..., mnoh... curvele asiei sunt tailandezi si vietnamezi
dar mah in iexperienta mea dau de una din kambogia..., sunt vecini acolo...,,, si super corp.. la 50 arata ca de 20..., dar ca, caracter fire si comportamnet bai nene am stat pt priima data in viata mea sa ma gindesc daca se merita sa fiu cu ea... pt ca are si o avut o inclinaatie ca sa ma faca sa ma simt prost
femeia aia tot ce e mai urit pe lume... si acolo la ei e multe lucruri ti le putea proiecta... pune in cap..., n-ai vazut asaa ceva..., si la un moment dat ma mir cu voce tare cum de ea e aici mai placuta si mai acceptata... de reni si altii,
poi mah... vine un ren... cu o iexplicatie... cica ... tu nu ai vazut ce plaje mishto au ? cit de eftin e sexul si hotelul ? berea ?
ei daa... ei is mai ospitalieri..., dar mai curve ! ceva caracter acolo nu au... e lipsa ! e ceva de cintarit !
si uite asa cu perspectiva strainilor despre noi
si a mea despre ei !
sa o luam asa... am fotut japoneza... una dintre cele mai nashpa experiente..., kanbogia, vietnam tailanda estonia rusia, , ca sa nu mai zic prima finlandeza a doua chineza...., bai nene ca romancele nu sunt altele !, asta vine de la un om umblat !

puah mai ca era sa dau gaura in una din somalia...