Author Topic: renii si civilizatia !  (Read 16812 times)

The Sovereign

• Musca 13
  • Adult
  • Paralelu'
Re: renii si civilizatia !
« Reply #45 on: May 28, 2019, 12:23:27 PM »
hai sa zic si altfel....
cind io am aterizat in renolandia ajung pe la o distractie la ambasada romana... si dupa petrecere ne invita unu mai vechi aici la el... si ne duce in-trö camera... si ne arata o jucarie... cica: bah... voi stiti ce e asta ? noi ne uitam mirati unu la altu... , bah ... e e computer !
drept e ca pina atunci vazusem doar in filme !  :laugh:

io sosind din era aia..., avind si io la un moment ... si pe mine .. un analfabet in chestii de astea ma sfatuieste unu cum sa repar ... la naiba caa l-am reconstruit..., aia e ceva !
cineva tre sa se recunosca in poza asta !  :laugh:

si altfel... daca am avut nevoie de ceva... si-am apelat... pe mine lumea ma ajutat !
bine si io la rindul meu ...

eee daca aia nu e... nimic nu e !

eee altora o sa le fie greu sa-mi zica mie ca romanii nu sint sau sint una si alta
Crescator/dresor de reni

Varu

• Administrator
  • Adult
« Reply #46 on: May 28, 2019, 01:35:55 PM »
 Ce e sigur e ca pe romani te poti baza mult mai mult decit pe neamu arabesc si Asiatic...
   Zic la un prieten din Ontario....- Bah, am vazut emisiune cu Bear Grylls survivor ala, era in Transilvania in padure si o mincat kaka de urs ca contine zmeura si vitamine…
  - Doamne ce prost, zice amicul, noi cind faceam excursie pe acolo bateam la usa la vreun localnic si ne ghiftuia cu carnati ,shunca si palinka...Daca era tarziu nici nu ne lasa sa plecam peste noapte, invita juma de sat  si trageam un chef fantastic cu vioara de aia cu trompetzica atasata...hehehe...Deci nu-I nevoie sa maninci rahat in Ardeal...
arbeit macht frei

Liviu

• Administrator
  • Adult
« Reply #47 on: May 28, 2019, 02:28:49 PM »
Nu, nu suntem! Si ce daca tu nu esti de acord?! Injuraturile nu tin loc de argumente! Nu o fi cel mai reusit articol, dar e un inceput in a gandi mai obiectiv si sa nu ne mai falim degeaba atat!
Si stai linistit Mitica, nici intre noi nu ne ajutam, so ... =>  :laugh: :laugh:

Liviu

• Administrator
  • Adult
« Reply #48 on: May 28, 2019, 02:30:54 PM »
Ce e sigur e ca pe romani te poti baza mult mai mult decit pe neamu arabesc si Asiatic...
Asa o fi Varu, dar nu trebuie sa ne comparam nici cu cei mai ... ca sa tragem despre noi concluzia ca suntem cei mai ... din lume!

The Sovereign

• Musca 13
  • Adult
  • Paralelu'
« Reply #49 on: May 28, 2019, 02:40:00 PM »
lasa vrajeala ca ne ajutam unii pe alti. cind putem si ne permitem !
nici alti nu fac altfel !
nu poti pretinde altceva !
si daca imi mai scapa cite una nu e ca argument ci doar asa ca nu ma pot abtine  :laugh: n-as fi io...

asiatici..., mnoh... curvele asiei sunt tailandezi si vietnamezi

dar mah in iexperienta mea dau de una din kambogia..., sunt vecini acolo...,,, si super corp.. la 50 arata ca de 20..., dar ca, caracter fire si comportamnet bai nene am stat pt priima data in viata mea sa ma gindesc daca se merita sa fiu cu ea... pt ca are si o avut o inclinaatie ca sa ma faca sa ma simt prost

femeia aia tot ce e mai urit pe lume... si acolo la ei e multe lucruri ti le putea proiecta... pune in cap..., n-ai vazut asaa ceva..., si la un moment dat ma mir cu voce tare cum de ea e aici mai placuta si mai acceptata... de reni si altii,
poi mah... vine un ren... cu o iexplicatie... cica ... tu nu ai vazut ce plaje mishto au ? cit de eftin e sexul si hotelul ? berea ?
ei daa... ei is mai ospitalieri..., dar mai curve ! ceva caracter acolo nu au... e lipsa ! e ceva de cintarit !

si uite asa cu perspectiva strainilor despre noi

si a mea despre ei !

sa o luam asa... am fotut japoneza... una dintre cele mai nashpa experiente..., kanbogia, vietnam tailanda estonia rusia, , ca sa nu mai zic prima finlandeza a doua chineza...., bai nene ca romancele nu sunt altele !, asta vine de la un om umblat !  :laugh: puah mai ca era sa dau gaura in una din somalia...
Crescator/dresor de reni

The Sovereign

• Musca 13
  • Adult
  • Paralelu'
« Reply #50 on: May 28, 2019, 06:44:04 PM »
deci daca am fo cumva neclar... sint de neclintit la faza asta ! ca noi ca natie am fi mai nushcum ! ca nu suntem mah ! suntem cei mai tari !  :laugh:
ghine io´s betiv notoriu si curvar... dar. aia nu se pune !  :laugh:

aaa, si alta chestie... , asta asa ca sa va fot la cap..., ginditiva ca daca mie imi mai trebe inca vo doo mii de metri de backing..., cam tot atita deja AM pe molinente !

si jordele mele or fi ele doar 7... dar un glx de 15  craci aici face aici cam 1200 de euro, ... ma rog... io am doar doo si doo tcr-uri..., si vo 3 loopuri...... deci modest asa... cu 7 ma descurc pen ca sunt de la clasa 4 la 12... :), mnah am mulinete mai multe decit lansete... :) suparare mare....  :laugh:

de spinn , baitcast si ice nu are rost sa mai povestesc pt ca ma pierd in amanunte

de materiale vreau sa zic... , am par de maimuta cit pt toata finlanda ! luat din america si mi-o venit ca material pt papushi  :laugh
cind o fo de vinzare in magazin o fo cam 25 de euro cm patrat..., io cre ca am cel putin juma de metru patrat
plus urs polar de la varu
ca o fo oferta...,
faza cu el e ca e interzis in ue... sau nah ... e voie dar doar de ala din zoo care a stat cu curu pe asfalt si firu de par e rupt... n-are virfuri
eee ale mele e naturel !  :laugh: thanks varu !  :laugh:
diferenta e diferenta ! si calitatea calitate !

daca as da nas in nas cu doftoru ala de la cluj cre ca i-as da una la balcon !... probabil el nu a intilnit romani ca mine si face studii si comparati..., rationamente alea alea... si nu are habar de unde vin io !
Crescator/dresor de reni

Varu

• Administrator
  • Adult
« Reply #51 on: May 29, 2019, 02:34:33 PM »
Asa o fi Varu, dar nu trebuie sa ne comparam nici cu cei mai ... ca sa tragem despre noi concluzia ca suntem cei mai ... din lume!
  Tre sa specific ca vorbesc proportional...Nu fiecare roman e painea lu dumnezeu si nu zic ca nu gasesti oameni de treaba printre alte natii...
arbeit macht frei

Liviu

• Administrator
  • Adult
« Reply #52 on: May 29, 2019, 04:17:25 PM »
Da Varu, asa-i. Dar eu ziceam asa: noi avem impresia despre noi (subliniez avem aceasta impresie, nu stiu de unde) ca suntem cei mai ospitalieri. Asta am spus eu ca e fals.
Daca ne comparam cu cei mai nasparlii sigur ajungem la concluzia ca suntem cei mai buni. Dar daca ne comparam cu altii, poate mai buni ca noi, ne trece impresia asta superlativa despre noi. Deci declaratiile astea subiective nu ma impresioneaza.
Desigur, voi cei plecati din tara traiti cu dorul de casa si aveti o impresie deformata, chiar daca aveti experienta altor natii. Deci nu se pune. S-aude Mitica?  ;D

The Sovereign

• Musca 13
  • Adult
  • Paralelu'
« Reply #53 on: May 29, 2019, 04:45:46 PM »
se aude o pola ! la de astea prefer sa dau cu castile de pe balcon... deformat iesti tu !  :laugh:

dar vrei sa fiu si io subjectiv... sau ma rog... , tu zici ca sunt alti mai rai si altii mai buni ca noi..., daaa corect... , or fii ! dar generalizind ... fiind totusi la subiect io cred ca ne calificam ca fiind cei mai cei !

de ce. ? pt ca mediu luat in alte tari sunt exemplare izolate de oameni buni pe care tu sau alti vrea sa li ia de shablon sau exemplu edicativ..., pe cind noi... de ce zic io ca suntem cei mai cei e pt ca la noi media e mai mare, nu ceva cazuri izolate care fac gaura in cer... ci ceva ... o normalitate..., se numeste de altfel si omenie... si aia o gasesti la oameni de rind .. autentici  , o chestie din inima nu predata la scoala sau citita in. carti ca la de aia elevati cultivati ca in alte tari care or fi noh ...mai buni ca noi

daa... avem si cuvintul asta in vocabular..., omenie... alte natii nici nu stiu cum sa traduca...  :laugh:

aaa... avem si noi uscaturile noastre... dar ca societata pe timpu lu ceasca ... societatea romana era una buna buna ! mai buna ca altele !

una peste alta una e sa inveti ceva si alta e sa faci ceva pt ca asa iti zice tie inima

asta e din episodul cind sentimentul depaseste clar rationamentul !  :laugh:
Crescator/dresor de reni

The Sovereign

• Musca 13
  • Adult
  • Paralelu'
« Reply #54 on: May 29, 2019, 05:21:48 PM »
Nu o fi cel mai reusit articol, dar e un inceput in a gandi mai obiectiv si sa nu ne mai falim degeaba atat!

inceput in a gindii... , a gindii ce ? ceva prost si fals ? cu´i da bine ce gindeste ala ? motive , culise , shmenuri ... nu sint prost dar nici destept... sunt ca orice om...., dar ce ? de ce tie iti place sa-ti zica cineva ca esti mai putin decit esti ?

deci acu nu e vorba de fala... ca am fost io destul de pompos pt amindoi... :) ci acum e vorba de adevarul crud..., de ce accepti sa-ti zica altul ce esti tu ? sau sa-ti mai si zica ca esti altceva decit esti ? sau ca esti covor la usa ... come on... let´s get it on...  de ce ne lasam masurati de alti cind de fapt stim siguri ce suntem si ce nu

chestia asta nu e o chestie de fala... cu toate ca parca cite odata daca nu e zisa cu voce tare parca nu exista
io nu ma bag in seama si ma laud la alti cum sunt romanii... nu ma falesc voluntar...., dar daca sint intrebat cel putin stiu cum sa ma laud !
poti fi mindru ca esti roman ! sau daca ai alta alegere si si te hotarasti ca vrei sa vezi doar partile negative la natia ta...  noh... aia e problema ta
problema ta e ta... nu e a mea..., deh ... avem altfel de probleme ...  :laugh:

io amu tre sa vind 3 mulinete , sa mai cumpar una si vo 2000 de metri de backing + ca tre sa merg si la cheste...
Crescator/dresor de reni

Varu

• Administrator
  • Adult
« Reply #55 on: May 29, 2019, 07:01:30 PM »
Varu Iextra…..pe vremea lu Ceasca era o comunitate mai strinsa, cu vecini mai de sine statatori in Romania....Acu cu iuresu dute-vino din tara, plus lumea phootuta de govern si patronatu jmmecher, lumea s-a mai inrait in tara...Pur si simplu e evolutie naturala..
  O colega zicea ca prin anii 80 toti copii erau prin vecini in Canada si nu stia nimeni de pedofilie si rapiri...Apoi a venit puhoiul si increderea in comunitate a scazut dramatic...
arbeit macht frei

The Sovereign

• Musca 13
  • Adult
  • Paralelu'
« Reply #56 on: May 29, 2019, 07:24:27 PM »
deci io is o fantoma ndragostit de alta fantoma ?

ok... totusi ceva in mine imi zice ca nu pot sa cred..., nah... sunt salbatec... refuz....is deformat.. vezi tu... ?  :laugh:  in ziua de azi e greu cu mine... cind simt ce simt nu ma duce nimeni... articole alea alea  :laugh: io merg ... pariez pe instinctele mele ! si am cistigat tot timpu !  :laugh:

varu..., liviu... hai mah ca sunt si alti aici..., ati facut lucruri si gesturi pt ca ati vrut sa fiti oameni de omenie... saritori..., ati ajutat, nu va obligat nimeni

ce alta definitie mai e nevoie ?

va zic io... nu mai e nevoie de nici o definitie ! voi si alti ca voi sunteti cei mai cei !
ce ? vine altu si zice ca ..nu ? o laiie !

daca ma mai contraziceti la chestia asta mor cu voi de git la chestia asta  :laugh:
Crescator/dresor de reni

The Sovereign

• Musca 13
  • Adult
  • Paralelu'
« Reply #57 on: May 29, 2019, 07:48:46 PM »
dar varu... fix amu... doar ginduri..., daca doar pe vremea aia am fost o societate potrivit de buna..., de ce societatea din ziua de azi care nah e mai nashpa... de ce la nevoie oameni oarecum complect necunoscuti iti sar in ajutor ? mi-am dat exemplu cazul meu in mod nenumerat...  :laugh: io unu umblat un pic... , asta n-am vazut la alti ! oi fi io chior... sau poate n-am umblat destul... , mai stii ?  :laugh:
Crescator/dresor de reni

Liviu

• Administrator
  • Adult
« Reply #58 on: May 29, 2019, 11:17:30 PM »
poti fi mindru ca esti roman ! sau daca ai alta alegere si si te hotarasti ca vrei sa vezi doar partile negative la natia ta...  noh... aia e problema ta
problema ta e ta... nu e a mea..., deh ... avem altfel de probleme ...  :laugh:
nu am spus asa ceva si nu am nicio problema legata de natie! Ai tu pentru ca vezi numai superlativul. Si plecand de la o idee gresita a ta, despre ce crezi tu ca gandesc eu despre natie, rostogolesti prostii de parca ai fi la antena3. Balarii ...
Noapte buna!

Varu

• Administrator
  • Adult
« Reply #59 on: May 30, 2019, 01:01:44 AM »
  Azi m-am mutat cu firma ,camion,carausi si tot.
  La urma un negru Gerard de prin ceva insule Caraibiene mi s-o destainuit ca la est europeni si in special la romani si Basarabeni a avut cele mai placute surprize. Papa bun, beutura,tigari si bacsis, plus oamenii placuti care-I trateaza cu respect pe muncitori...El de la noi vrea nevasta care face "zarmale" ...hehehe...

arbeit macht frei

?>