Author Topic: Catalog de muste  (Read 15484 times)

Elias

• Adult
Re: Catalog de muste
« Reply #45 on: March 13, 2019, 11:39:21 AM »

Elias, tu cum ne recomanzi sa pescuim streamerul ala bun: cu plumb si bat de spin?  ;D  Prinde si pastrav!
Eu nu recomand nimic :)Nici nu as putea pe un forum de muscari.Experienta mea la fly e puțină față de cei care scriu pe aici.Dar am prins cu el īn rarele momente cānd am folosit scule nobile :D Nu as vrea sa fiu pafarist mai mult decāt permite legea :laugh:

Liviu

• Administrator
  • Adult
« Reply #46 on: March 13, 2019, 12:55:12 PM »
il recomand eu atunci, ca am prins cu el.

AdrianP

• Musca 13
  • Adult
« Reply #47 on: March 13, 2019, 02:03:38 PM »
Ca si pana acum.. Unii au si zic ca prind.. Decat de la Elias am vazut poze cu pesti in schimb. ;D ::) ;D
Elias ia dezvolta materialele la streamerul ala.... Un sbs ceva... :o :o :o ;D :D :D :D

Tavi

• Administrator
  • Adult
« Reply #48 on: March 13, 2019, 02:05:01 PM »
Ia faceti voi poze la cutii sa vedem cati din voi au mustele astea de la vasies in cutie?

cred ca idee era ca musca sa fie un pattern care merge la noi.. si pe care noi o folosim aici... si cand o folosim....
si in ce conditii.

daca e vb de un catalog ordinar... chiar nu isi are rostul

Adrian, daca inteleg bine unde bati, crezi ca "noi" avem muste mai prinzatoare decat ale lui Luci?
Pe ce te bazezi? :laugh:
Io nu degeaba tot pun niste intrebari aici dar nu primesc raspunsuri...
Hai sa va indic un pic unde bat eu:
ce va faceti credeti ca selectia noastra de modele e mai breaza decat celelalte selectii care exista deja gratis pe net, in cataloage sau gata legate pt. vanzare?
V-am dat deja exemple de Balcan Essential Flies, de selectiile de la Luci, puteti gugali si gasiti singuri nenumarate topuri, colectii si selectii de muste pt. pastrav si lipan, de primavara-toamna, de ce vreti voi...e plin youtube-ul de filmari si SBS cu orice model va trece prin cap, de la clasice si consacrate pana la fantezii
Hai sa fiu si mai concret:
DACA m-as considera in masura sa recomand modele de muste prinzatoare pe apele din Ro as zice asa:
adams parasuta si clasic 
royal coachman + hardy's favourite
grhe
nimfa caddis (diverse culori)
pheasant tail
prince
f-fly
cdc ek hair caddis
Ce am spus nou?
Absolut nimic
De ce m-ar crede cineva pe mine ca astea sunt modelele care merg aici, nu alea de la Luci sau de la Djordje Andjelkovic sau de la...etc?
Habar n-am...nici eu nu cred modelele alese de mine sunt mai bune si nici ca le leg mai bine...
In ce luna merg mai bine? Nu sunt lamurit...
Asadar, de ce catalogul nostru ar fi extraordinar si nu un alt  "catalog ordinar"?
Mai dati un ochi aici, poate voi vedeti ceva "extraordinar", ca eu nu vad:
http://musca13.ro/forum/index.php?topic=1554.0
http://musca13.ro/forum/index.php?topic=1555.0
Cred ca un pic de modestie si revenire cu picioarele pe pamant ar fi utila...

AdrianP

• Musca 13
  • Adult
« Reply #49 on: March 13, 2019, 02:17:03 PM »
Tavi....
Cele de vanzare sunt de vanzare si atat
De cate ori legi adams clasic.. Cu cele 2 aripioare din cocos.. Asa cum e pe net??
Apoi.. Daca nu ai mana si sa citesti apa ca sa zic asa poti avea si pe mama mustei.. Degeaba
Eu am prins in polonia cu un PT negru sarma argintie si rosu la gat.. Pe 12..cand nu se prindea nimic.. Petrovan era cu mine...
Fiecare leaga in stilul lui...
La catalog ma refeream ca este facut aici... De un coleg de forum care isi doreste sa incerce un mic proiect..
In loc de sustinere.. Hai cu piatra in cap...  :laugh: :laugh: :laugh:

Daca tot nu pescuim hai macar sa discutam si poate la sfarsit merge sau nu..
Cu mustele... E alta poveste..
 :D :D :D ;D

Tavi

• Administrator
  • Adult
« Reply #50 on: March 13, 2019, 02:24:39 PM »
Nu am dat nimanui cu piatra in cap. inca. :laugh:
1. un catalog cu mustele care merg in Romania, nou si extraordinar, care sa ajute incepatori si ce s-a mai zis pe aici
2. un catalog cu mustele cu care pescuim noi (pe apele din Romania).
Deci nu nou, nu extraordinar, nu zicem ca sunt mai bune decat alea de vanzare sau de pe net. Doar ca cu astea pescuim noi si atat.
Sesizezi diferenta?

AdrianP

• Musca 13
  • Adult
« Reply #51 on: March 13, 2019, 02:25:32 PM »
Iexact
Pescuim NOI
 ;D ;D ;D ;D

Tavi

• Administrator
  • Adult
« Reply #52 on: March 13, 2019, 02:33:31 PM »
Si pana la urma, cine suntem noi sa ne laudam ca cu astea pescuim...NOI? 8)

Elias

• Adult
« Reply #53 on: March 13, 2019, 03:34:34 PM »
Ca si pana acum.. Unii au si zic ca prind.. Decat de la Elias am vazut poze cu pesti in schimb. ;D ::) ;D
Elias ia dezvolta materialele la streamerul ala.... Un sbs ceva... :o :o :o ;D :D :D :D
Cum am un pic mai mult timp liber,cu mare placere.

hasu ma

• Musca 13
  • Adult
« Reply #54 on: March 13, 2019, 08:50:38 PM »

1. Ce modele propuneti? - ramane de stabilit. Dupa cum ziceam - in functie de doritorii sa participe, discutam si stabilim cat ne intindem; 
2. De ce le-ati ales pe alea si nu pe altele?  - pentru ca astea le-am pescuit noi si putem spune ca merg. ENumeram si conditiile in care merg - in limita cunostintelor noastre;
3. In ce luna merg modelele respective? - Nu stiu daca trebuie  sa fie asa specific; Poate e suficient daca spunem ca merg la inceputul, mijlocul sau sfarsitul sezonului;

Tavi

• Administrator
  • Adult
« Reply #55 on: March 13, 2019, 10:03:58 PM »
Hasule,
Am intrebat legatorii inscrisi  ce modele PROPUN.
Ramane de stabilit ce vor propune???? Cine poate sa stabileasca ce modele propun ei????
Ce naiba ma...

luci sj

• Nymph
« Reply #56 on: March 13, 2019, 11:39:06 PM »
Sunt de acord cu propunerea lui Hasu,dar cine imi imi poate sustine ca musca X pe care o folosesc eu in mai pe raul y ,e buna si pe raul z?Acum n am nici eu ce lucra ,dar hai sa spunem ce folosim noi pe raurile pe care pescuim cel mai frecvent?

muskmd

• agricultor
  • Musca 13
  • Adult
  • Kitty owner
« Reply #57 on: March 14, 2019, 05:09:38 AM »
 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

sunteti mortali ma cu dezbaterile , atata despicat firu ....
hai io leg un ml si un streamer, ca doar nu o sa va arat nimfa aia pe care o pun cand nu musca la nimic  :laugh:
Inglorious Muzkars

Liviu

• Administrator
  • Adult
« Reply #58 on: March 14, 2019, 01:28:56 PM »
Elias ia dezvolta materialele la streamerul ala.... Un sbs ceva...
postez eu pentru ca el nu a reusit. Ia d-acilea caine rosu!  ;D

https://www.youtube.com/watch?v=DoBRWqvIhX0&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2k5X6-dfwITTKic7MQsz9-R7q4LOD3oZhsi52CgEJF4jFZWh2weryCPCE

materialele mai jos

Elias

• Adult
« Reply #59 on: March 14, 2019, 01:42:53 PM »
Poate nu e cel mai reușit streamer,dar eu am prins cu ele.Probabil e meritul materialelor pentru că le-am legat īn diferite moduri dar m-am oprit la stilul tipului din video.Leaga mai bine ca mine  ;D
Prefer epoxy la final deoarece pot face forma aia la cap care cred eu că ajută...dehhh pitici. :laugh: Pe tija cārligului alternez,ori tinsel ori Ice Wing.Am folosit mai multe culori de la DNA holo fusion:lavender,Grey,polar,white,lt.blue,etc.Toate mi-au plăcut dar cele cu tenta de albastru parca au fost cele mai prinzătoare.

?>