Propun tuturor membrilor acestui forum, inititerea unui proiect pentru membrii M13.... Proiectul vine in ideea de a usura intrarea unor noi muscari in lumea muscaritului si - de ce nu - de a atrage noi membrii in club;
Ideea mi-a venit gandindu-ma la calendarul pe care clubul l-a facut acum ceva vreme si care mie mi-a placut foarte mult.....
Dat fiind faptul ca suntem pescari cu oaresce experienta in pescuit si legat, sa facem noi un catalog de muste de pastrav, clean, streamere - ramane de stabilit exact modelele - pe care sa le concentram intr-un mic catalog/carticica, etc.
Modul in care vad eu ca ar trebui sa arate catalogul:
- o editare grafica buna, hartie de calitate;
- modelele propuse sa contina o descriere a materialelor utilizate, marimi de carlige, perioada cand credem ca dau cele mai bune rezultate;
- 3-4 cuvinte privind modul de a fi pescuite;
Cuprinsul, impartirea pe capitole, modelele exacte de muste si pentru care pesti, ramane a fi stabilit daca se accepta de principiu ideea.
Mustele care sa apara in catalog se vor stabilti in urma unei dezbateri intre noi, si fiecare leaga modelul, modelele propuse;
Acum nu stiu ce inseamna ca si costuri, dar il putem comercializa in numele clubului, iar cu banii sa facem populari;
Ce parere aveti?
Ati participa? Sunteti interesati?