Mai, m-am infiltrat pe niste grupuri de pescari ucraineni si pot veni cu niste informatii:
- cel mai important: din ce am inteles, legislatia e ambigua, nu exista permis de pescuit, teoretic nu ai voie sa pescuiesti salmonide, insa vad ca tipii de acolo pescuiesc fara probleme - probabil nu controleaza nimeni, sau daca practici C&R nu au ce sa-ti faca
- au rauri cacalau, care isi pastreaza continuitatea, au lostrita - binecuvantarile hidroenergiei abia isi fac aparitia, nu cred ca am vazut mai mult de doua baraje, insa incep problemele cu mhc-urile si la ei, recomand google earth plus - vezi si poze din zonele respective. Eu am vazut postul asta
http://eurotourist.club/viewtopic.php?f=20&t=104371 de pe Ceremusul Negru si m-am indragostit iremediabil. Trebuie, mort-copt, sa ajung acolo candva. Preferabil inainte sa-l bage pe teava.
- treaba cu spaga se confirma, din ce am inteles de la niste prieteni care merg la ski acolo, dar sumele sunt modice - 10-20 de lei.
- pe surse, am inteles ca sunt romani care merg constant acolo, speram sa fie vrunul dintre noi