Mmm... suna bine Retezat, tot am vrut sa dau o fuga pe acolo, dar nu am avut timp, poate iese acu cine stie ramane sa vedem.
Cessne, Piper si Extre, le am zburat pe toate mai putin Extra 300 L pe care il avem si noi sau 330 SC, numai zic de Edge, Cap sau MXS ( pe astea le stii ?! ) motorul Lycoming este preferat de multi constructori de aeronave pt ca este un motor fiabil, il cunosc, din pacate poate ca am sa ajung la batranete sa ma ridic de la Tera cu un Lancaster, nu se stie niciodata...
Fotbal ?! Ce e ala nu mi-a placut si nu voi fi fan niciodata asa ca nu m-ai prins “ Varule” !
Cine esti nu stiu, cine sunt nu stii, aviatia e o lume mica si poate v-om ajunge sa ne si cunoastem candva, asta e eu le zbor, tu poate le repari avem nevoie unul de altu in treaba asta, asa merge de cand cu aviatia asta !
Cum eu nu m-am suparat sau daca m-am suparat si mi-a trecut dupa o pipa si un pahar de coniac, tu de ce ma provoci in continuare ?! Ce vrei sa obtii ?!
Vrei sa ne porcaim in public, mai ales ca zici ca faci parte din “Familie”, sau vrei sa ingropam magnetourile?! ( asta e asa ca pt noi, daca zici ca te stii cu aviatia 😉).
Relax Vere ca peste e pentru toti si ceru’ e mare !