Author Topic: Sfaturi achizitie bat de pastrav  (Read 11825 times)

miky

• Global Moderator
  • Adult
  • Înparatu'
Re: Sfaturi achizitie bat de pastrav
« Reply #45 on: June 06, 2018, 11:02:02 AM »
Pehep, mersi...
1 - eu nu am contestat ca am incercat-o la MAN, insa m-a ingrijoreaza ca ma lasa tinerea de minte, in conditiile in care... n-am motive ! Deci sunt sigur ca asa a fost la MAN , sunteti cel putin 2 care sustineti asta, ... problema e la mine...  :laugh:
2 - no vezi, acum am inteles perfect chestia cu linear si fara trepidatii,... mersi !  :D
Presedinte autorevalidat ! Referendum nenecesar !

ovm

• Sheriff
  • Adult
  • *
« Reply #46 on: June 06, 2018, 01:31:31 PM »
OVM-ule,
Sa fiu al naibii daca imi aduc aminte sa fi incercat la MAN  vreun Winston Boron IIx,... si aveam impresia ca acolo n-am exagerat cu bautura !  :laugh:

Categoric amnezia nu e de la beutura, ci de la oferta uriașă de bete aliniate in straturile de flori .... dar și tu și vicele ați încercat-o la Avrig, însă amândoi incercaserati mai înainte un Shimano ;) care explicabil v-a furat mințile la amândoi .. :) deci e explicabila amnezia după testul cu shimano :laugh:
Ai încercat și un Sage z axis de clasa 7 :) dar cred ca nu-ți amintești nici asta pt ca presupun ca nu tia făcut impresie buna fiindcă vicele era încântat ca prima data in viața lui scosese tot șnurul in cast, cred ca nici el nu-și mai amintește asta :)
Sper să-ți amintești ca la MAN trebuie sa aduci provizii duble de slănina și jumări, plus tutun
Ps :vinde scotul radian, e deja vechitura, e  gunoi depășit ca și vechiul Porsche clasic pe benzin 911 pe lângă superbul Porsche nou Panamera cu motor diesel
Nu risca sa fi catalogat gunoier de fly :)

Varu

• Administrator
  • Adult
« Reply #47 on: June 06, 2018, 01:51:35 PM »
  Radian e cea mai noua joarda de care s-a vorbit pe topic...Toate celelalte au diparut deja demult de pe site-ul producatorilor..
arbeit macht frei

?>