OVM-ule,
Sa fiu al naibii daca imi aduc aminte sa fi incercat la MAN vreun Winston Boron IIx,... si aveam impresia ca acolo n-am exagerat cu bautura !

Pehep, mersi, esti convingator si plastic, dar... tradu-mi te rog ce inseamna "liniara si fara trepidatii", ca sa inteleg mai bine !

Anyway... curiozitatea mea se referea la boron II MX care, asa cum imi zicea in particular dl vice, e pentru saltwaters si probabil de aia e si mai rapid, oarecum bate cu descrierea lu VGB, doar ca interesul meu era pentru clasa mai mica (#5)
Pe de alta parte, la intrebarea:
...dc mi as cumpara ceva invechit gen slt sau bkron II ?
Io imi gasesc mie, macar doua argumente si o noua intrebare:
1 - despre genul asta de bete, oricat ar fi ele de invechite, pentru mine sunt noi pentru ca inca nu am avut, si chiar daca nu stiu nimic despre ele, e mult mai usor sa gasesc pe cineva care stie pentru ca le-a incercat, nu pentru ca o citit pe net
2 - nu in ultimul rand, betele second hand sunt la alt pret, si imi convine sa am experiente noi pe jumatate din bani, decat sa incerc ceva nou despre care nimeni nu a apucat sa stie nimic, la pret intreg !

si implicit si intrebarea:
De ce mi-as cumpara ceva nou despre care eu nu stiu nimic si nimeni nu stie inca nimic concret decat ca e nou, e scump, si are o prezentare de brand impecabila ? Daca nu-i ce trebe,... ce fac, umblu sa-l vand second hand ? nu-mi sta in fire...
PS: In plus, intre "alea invechite si babacioase"

, de multe ori se gasesc si modele foarte reusite. mai bune chiar ca astea noi care se inventeaza in mod comercial, an de an