Author Topic: MAN 2018 27-29 iulie, Retezat  (Read 35882 times)

tavistan

• Musca 13
  • Adult
Re: MAN 2018 27-29 iulie, Retezat
« Reply #225 on: July 30, 2018, 02:06:15 PM »
...

Dar evident discutia se poate relua pentru urmatorul MAN, binenteles in masura in care avem propuneri concrete si o majoritate isi doreste asta.
....
Singurul meu regret e ca timpul a fost din nou prea scurt pentru a reusi sa petrec cu fiecare mai mult timp...
Astea sunt motive suficiente pentru un MAN suplimentar, cu program, discutii, socializare, planuri... Si fara pescuit! Deci musai in prohibitie!

Liviu

• Administrator
  • Adult
« Reply #226 on: July 30, 2018, 02:18:00 PM »
Mie OVM mi-a spus ca pozele de grup nu au iesit cum trebuie, asa ca ... ma bucur ca avem poza de grup. O vreau si eu intreaga, netrunchiata de forum sau de whatsapp.

Legat de organizare: cind am facut dosarul pentru Bistra am avut nevoie de poze de la intrunirile noastre. Care poze lipsesc! Da dom'le, ne-am intalnit membrii clubului, au venit din toata tara, am dezbatut probleme legate de pescuitul la musca sau in general de pescuit. Si dovada pozele de grup sau io stiu ... Ultimele poze bune le-a facut DM si cred ca si musk a avut un aparat foto bun cu el. Eu am un aparat foto care-l car cu mine, ar fi fost bun ala macar daca nu-l uitam acasa :(
Trebuie sa avem in vedere si aceste lucruri, chiar daca nu ne fac placere
Nu a fost o idee buna sa dorm la mine la cabana si sa fac naveta: am pierdut multa vreme pe drum si departe de grup. Deci toti participantii trebuie sa fie in aceeasi zona, nu deplasare cu masina.
De asemenea la urmatorul MAN participantii trebuie sa-si plateasca in avans participarea. E f greu sa apreciezi citi vor participa, sa faci rezervari, sa se inscrie multi si sa afli in ultima zi ca nu vin. Iar asta se reflecta asupta tuturor, pentru ca in loc sa impart cazarea la 20 o impart la 14. Nu a fost o problema acum, pentru ca au fost cazari ieftine, dar ar putea fi o problema la viitoarele MAN-uri.

Tavi

• Administrator
  • Adult
« Reply #227 on: July 30, 2018, 02:37:54 PM »
De acord.
Probabil ca ne trebe un fotograf oficial care sa faca fotografiile oficiale.  :)

miky

• Global Moderator
  • Adult
  • Īnparatu'
« Reply #228 on: July 30, 2018, 02:51:11 PM »
De asemenea la urmatorul MAN participantii trebuie sa-si plateasca in avans participarea. 
Daca e cazul o sa revin mai pe seara cu un review asupra la... ce a fost intr-un fel si ar putea fi altfel in viitor, insa legat de citatul de mai sus, o zic acuma ca sa nu-mi uit:

In afara de mistouri, multa vreme lume diversa m-a intrebat (sau nu m-a intrebat dar am tinut eu mortis, sa le explic cu forta :laugh: ), de ce am mers o perioada la concursuri, mai precis din 2 motive, din care unul are si o legatura cu citatul de mai sus:
 - Primul motiv era ca pe vremea aia, multa lume de calitate frecventa acele concursuri, si era prilej sa ma intalnesc cu multi prieteni, si sa-mi fac si mai multi !
 -  al doilea motiv, era ca unele concursuri se tineau pe ape pe care imi doream sa ajung sa pesuiesc, dar daca lasam pe cand se putea, sfarseam prin a tot amana astfel de iesiri, sau a nu mai merge de loc ! Solutia era sa ma inscriu la concurs, plateam in avans taxa de participare dupa care faceam pe dracu in patru sa ma duc ca sa nu pierd banii...  :laugh:
Asa am ajuns sa pescuiesc pe rauri pe care desi imi doream, altfel as fi ajuns mult mai rar sau deloc !
Astfel ca: inscrierea la participare la MAN cu plata in avans mi s-a parut o conditie mai mult decat normala, intotdeauna dar no... nu m-am bagat acolo unde nu eu eram organizator ca sa nu incurc si sa nu agit spiritele !

In mod normal pretul participarii ar trebui oricum stabilit dupa o formula care sa reflecte raportul dintre pretul cabanei si numarul mediu de participanti la MAN luati din statistici, si... fix, indiferent de cati vin...
Daca vin mai multi, diferenta de pret dintre banii achitati in plus si cat ar veni pe persoana, intra in fondul clubului si poate fi folosit in diverse scopuri de interes comun
Daca vin mai putini decat s-au inscris, cei care nu vin isi asuma recuperarea cel mult a jumatate din bani, in limita nevoilor de acoperire a cheltuielilor comune demarate si efectuate ! Simplu, clar si onest !
Daca vin toti cei care s-au inscris si nu acopera pretul cabanei din suma fixa stabilita anterior, diferenta necesara se colecteaza la fata locului, la sosire, nu la plecare, pentru a da linistea necesara organizatorului sa tina lucrurile in frau !

Restul,... daca mai e cazul, ... mai pe seara !  ;D
Presedinte autorevalidat ! Referendum nenecesar !

Danut

• Musca 13
  • Nymph
MAN 2018 27-29 iulie, Retezat
« Reply #229 on: July 30, 2018, 04:25:07 PM »
A fost o īntālnire frumoasa . Am găsit un grup cu oameni frumoși  Am și o poza 😛

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
No bine!

Danut

• Musca 13
  • Nymph
MAN 2018 27-29 iulie, Retezat
« Reply #230 on: July 30, 2018, 04:29:51 PM »
Mai am cāteva pentru cei care nu au putut ajunge la MAN

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
No bine!

vgb

• Adult
« Reply #231 on: July 30, 2018, 06:10:18 PM »
"Din pacate"  :laugh: ... poza de grup... a iesit!...
;D

misto baieti; mi-ati trezit nostalgii  ;)

observ in poza de mai sus cum un anume vice tot incearca sa ia prim-planul; doar-doar o fi remarcat. se ascute oare lupta pt apropiatele alegeri?

puie msd  :laugh:  :laugh:  :laugh:

visu43

• Musca 13
  • Nymph
« Reply #232 on: July 30, 2018, 07:18:54 PM »
Baieti, a fost o placere!

CretiuRaul

• Emerger
  • MD4
« Reply #233 on: July 30, 2018, 08:01:59 PM »
Super MAN-ul , mai ales ca anul acesta am si prins
Hell , mersi ca m-ai carat cu masina sa ma pot "veseli" in tihna .Si...#shlapthetrout, bag-o la cap !
Liviu ,sar'mana pentru organizare +vestimentatie.
Doc , multumim pentru ceaunu acela hipercaloric facut sa te tina pe picioare in apa.
Leo , multumim pentru dracia aia de 25 ani.
Multumesc intregului colectiv ca sunteti oameni faini si ati intretinut atmosfera !
Nu in ultimul rand as dori sa le multumesc doamnelor ca ne-au suportat.  :laugh: :laugh:
La cat mai multe MAN-uri !
Din om faci pescar , dar din pescar nu mai faci om

Tavi

• Administrator
  • Adult
« Reply #234 on: July 30, 2018, 10:13:42 PM »
un anume vice tot incearca sa ia prim-planul; doar-doar o fi remarcat.
Sa stii ca nu am "tot incercat", ci chiar am reusit usor (si natural) din prima. Dupa cum ai remarcat.
p.s. MU13 P5D.  :laugh:
« Last Edit: July 31, 2018, 12:01:33 AM by Tavi »

luci sj

• Nymph
« Reply #235 on: July 31, 2018, 07:52:56 PM »
Oameni minunati,locuri superbe!

Liviu

• Administrator
  • Adult
« Reply #236 on: August 01, 2018, 12:13:07 AM »
Luci, ca viitor organizator de MAN, va trebui sa tii mai strans legatura cu noi!

Liviu

• Administrator
  • Adult
« Reply #237 on: August 01, 2018, 12:19:33 AM »
Varu, ce zici, nu vii si tu la viitorul MAN? Mitica? VGB? si toti ceilalti din diaspora!
hai, daca in 10 august absentati, la viitorul MAN prezenta obligatorie!  :)

tavistan

• Musca 13
  • Adult
« Reply #238 on: August 01, 2018, 12:16:27 PM »
Luci, ca viitor organizator de MAN, va trebui sa tii mai strans legatura cu noi!

Si organizator si bucatar? Nu e ceva conflict de interese aici? :laugh: :laugh:

Liviu

• Administrator
  • Adult
« Reply #239 on: August 01, 2018, 01:16:18 PM »
ca organizator te poate angaja pe tine ca bucatar

?>