Domle’ prezident, sincer m-aș bucura mult sa te văd pe Valsan din mai multe motive:
-scottul tau e arma tactica perfecta pt raul asta și-ți va spulbera niște obișnuințel sau preferințe d-ale tale in ale nifaritului cu bete peste 9 picere
- nu pot refuza modestiei mele prilejul sa se amuze copios cum un ditamai prezi’ o sa cada lat de oboseala și o sa se vaicareasca la fiecare 50 m parcurși pe un rau

cu panta mare de scurgere ,și cu multe stânci extrem de alunecoase; basca ca e un rau a cărui albie e acoperită pe o lungime de 85%ca un tunel de coroana copacilor începând de la o jumă de metru înălțime
- datorită coronamentului copacilor foarte jos și multelor praguri care trebe ocolite prin drum, jumă din timp mergi su juma de timp pescuiești
- e raul cel mai detestat rau și ocolit către campionii cu diplome

, spre exemplu anul trecut intr-o zi întreaga un campeon a prins fix un singur peste, firește a dat vina pe rau ca nu are peste

.... e raul care strica CV-urile celor cu pretenții de consacrați in fly
Eu l-am botezat demult “ Căpcăunul Inorog” , Numa ca in emisiune Pavaloiu nu a vrut sa dea și remarcile mele mucalite cum ca Valsanul e profesorul perfect de învățat muscaritul
-n-as putea suporta sa văd surâsul cinic de mulțumire al vicelui care se va bucura incontestabil de Suferințele fizice ale herniei tale 😜
- o sa ai ocazia să-ți pui cele mai multe întrebări pe care ți le-ai pus vreodată la pescuit, mai ales când i sa vezi câte 3-4-5 păstrăvi stand in apa de 5 cm și nu in bulboane clasica, și care fug doar la mușcarea șnurului prin aer
Dar, dacă fără ajutor extern😜 reusesti sa infirmi sau sa depășești cele de mai sus, vei obține indubitabil recunoașterea valorii superioare de netăgăduit in fly din partea vicelui

Off topic : când am considerat ca e cazul sa fie rost de putina smerenie l-am mai îndrumat sau însoțit pe câte unul pe Valsan

Cred ca ai destule motive de provocare sa fi avocatul Valsanului👍