In urma unei sedinte de lucru la cel mai inalt nivel la care a participat Conducerea Executiva si Directorul Departamentului de Gastronomie si Oenologie, s-a hotarat:
1. Doc ne va gati iarasi si din nou o chestie la ceaun exclusiv pentru ca ii face placere ca noi sa ne simtim prost si datori vanduti fata de el ca ne gateste de fiecare data. Efectiv n-am putut sa-l refuzam, am putut doar sa negociez sa-l ajut. Costul ingredientelor va fi suportat de club.
Chestia de la ceaun va fi gata vineri pe la aprox. 20:30, ora la care va rugam sa fiti prezenti.
Daca doriti alta ora mai tarzie, ca mai devreme nu se poate, va rugam sa specificati ca oricum putin probabil sa vi se aprobe.
2. Din considerente de a preveni risipa de haleala, am decis sa nu mai facem si gratar, deci luati in calcul cata mancare va aduceti.
3. Pentru a nu ne ingramadi toti sa pescuim deodata pe aceleasi zone, va propun sa ne planificam o tzara pescuitul
-3 sesiuni de pescuit: vineri seara, sambata dimineata si sambata dupa-masa
-stabilim sectoare de pescuit (de ex 2-3 sectoare pe Lapusnic, 3-4 pe Raul Mare, 1 pe Ses, etc)
-echipe de cate 2 pescari pe fiecare sector
-echipele isi aleg sectorul si sesiunea
-daca sunt suprapuneri tragem la sorti sau ne duelam.
Deci vreti?