Author Topic: flytying,ro copy paste please  (Read 28296 times)

Tavi

• Administrator
  • Adult
Re: flytying,ro copy paste please
« Reply #45 on: January 14, 2012, 02:00:58 PM »
Domnu presedinte, cred ca nu ai inteles ce am vrut sa zic sau poate nu am fost eu suficient de explicit
in primul rand au fost rugaminti, nu atentionari
rugamintea 1 sper ca e clara:
"pls fara ironii la adresa altor forumuri sau useri care nu scriu aici!"
pls vine de la "please"  8)
Iar rugamintea 2
"va rog lasati conflictele din afara acestui forum.. afara."
inseamna, dupa cum bine ai explicat:
"ideea de a cere celor implicati in astfel de conflicte sa nu le "importe" aici, sunt total de acord !"
Ma bucur ca suntem de acord si imi mentin rugamintile ;D

Ironiile mele la adresa" fenomenului" nu cred ca se incadreaza in zona ipocriziei, eu zic ca se incadreaza la fix in acest pasaj, de altfel foarte bine alcatuit  ;D:
"ironie, umor, chiar sarcasm, dar in acelasi timp printr-un limbaj decent, ecologic  :laugh: si civilizat, fara provocari, atacuri la persoana si dialoguri interforumuri, sau etc., nu vad motive de atentionare repetata !"
Ba mai mult, cred ca e chiar necesara o dezbaterea serioasa pe tema ce inseamna a face ceva pentru fenomen.
Pentru mie mi se pare eu inteleg cu totul altceva decat altii. Sau poate vorbim de fenomene diferite.. cine stie? Poate ca ironiile astea vor declansa odata o discutie .  Subiectul chiar merita abordat si nu cred ca trebuie facut tabu. :laugh:
Pana la urma,  despre ce discutam pe forumul asta? Nu cumva tocmai despre.... "fenomen"  ?  :laugh:
Ce juriu? Ce criminali? Trebuie noi  sa impartim dreptatea?

p.s. eu stiu ca toata lumea are dreptul sa editeze oricand un mesaj, inclusiv dupa ce a scris altcineva.

« Last Edit: January 14, 2012, 02:15:20 PM by Tavi »

miky

• Global Moderator
  • Adult
  • Înparatu'
« Reply #46 on: January 14, 2012, 02:44:28 PM »
Domnu' administrator (editat de miky)  8), cred ca dvs. nu ati inteles ce am vrut sa zic sau poate nu am fost eu suficient de explicit  ;D :

1 - "in primul rand au fost rugaminti, nu atentionari"  - whatever ! Ne pierdem in amanunte !

PS la pct. 1 : O rugaminte implica din partea celui rugat un act voluntar, nu obligatoriu, de a o respecta sau nu !
Intrebare: Daca cel rugat, in final nu respecta rugaminea, aceasta devine sau nu o atentionare ?  >:D >:D >:D

2 -  Rugamintile au venit prea devreme si prea gratuit,... nu se consumase nimic scandalos la adresa altor forumuri ! Adica nimic din cele pe care respectivele forumuri... "sa nu le stie" !

Repet enuntul: Intre notiunea de "a nu importa conflicte" si aia de "a impune(ruga  ;D) introducerea de subiecte TABU pe care nu ai voie sa le discuti,... este mare diferenta !
Mesajul meu continea "rugamintea  ;D >:D", de a nu apela la subiecte TABU si la bibelouri pe care "trebe sa nu le spargi" !

3 - Cu respect domnu' moderator, la partea cu "fenomenu" ati inteles o varza !
Nu erati criticat, nu erati aluzionat la ironie, nu faceam "dialog intre topicuri"  :P
Intamplator, aici eram pe aceeasi baricada cu dvs. fata de fenomen, lucru fara importanta dealtfel,  insa mentionarea acestuia aici, avea rol doar de expresie plastica !  :P Deci nu vorbeam despre ipocrizia dvs fata de fenomen, ci despre ipocrizia noastra, a tuturor celor care ne punem grabiti mainile la urechi indata ce vedem ca vreunu' din banatii de meserie tuseste in directiile amintite !

4 - Eu nu stiu cum face toata lumea insa eu, dupa ce scriu un mesaj, mai pot edita la el fix vreo doua minute (de multe ori insuficiente pentru a-l reciti, daramite pentru a-l corecta) dupa care  nu mai pot face nimic asupra mesajului propriu, indiferent daca dupa mine a mai postat cineva sau nu intre timp ! Si nu pot, nici daca ma pun capra !
« Last Edit: January 14, 2012, 06:18:13 PM by miky »
Presedinte autorevalidat ! Referendum nenecesar !

muskmd

• agricultor
  • Musca 13
  • Adult
  • Kitty owner
« Reply #47 on: January 14, 2012, 03:09:01 PM »
io zic sa nu generati o polemica care ar atrage si mai multe comentarii din partea criminalilor  :laugh:

in final, noi, criminalii ( app presidente, nu suna bine criminal de carton :P , preferam sa fiu un talhar de catifea :laugh: ) putem fi partinitori, iar voi va mai si stiti cu "ceilalti" si nu aveti nik de impartit deci rugamintea lui Tavi de a evita o mixare a balacelilor e de inteles chiar daca unii nu am/ar fi procedat la fel :D

prea mult zgomot pt nimic, mai pe scurt.... si oricum mult prea multa atentie data unui fenomen prea putin pasionant cum e acest conflict..... al nostru astia ilegalistii cu lucica cel lipsit de ranchiuna  ;D
Inglorious Muzkars

Tavi

• Administrator
  • Adult
« Reply #48 on: January 14, 2012, 03:35:19 PM »
1.  Daca in final cel rugat nu respecta rugamintile mele repetate pot face urmatoarele:
-  il voi atentiona ca voi cobori regulamentul forumului din pod.  ;D; Pana la atentionare, rugamintile raman simple rugaminti.
- nimic; si in acest caz, tot rugaminti sunt. Nu?  :laugh:

2. Nu le consider subiecte tabu.Le consider subiecte pe care s-a spus supficient si cam ajunge.  Daca le consideram asa, stergeam mesajele.
Rugamintile mele au venit poate prea devreme pentru ca am mirosit potential de a degenera discutia. Au avut scop profilactic daca vrei.  ;D Evident, ma pot insela.
Cu toate astea, fiind un forum unde este oaresce democratie (nu prea multa), daca se impune discutarea lor in continuare, va rog   :P sa ignorati rugamintile mele si sa spuneti ce aveti pe suflet.
3. ok
4. incerc sa te repar  :)

Si acum parerea mea despre "criminalii si banatii pe alte forumuri"
Forumurile, inclusiv acesta, sunt spatii private. Adminul are dreptul sa faca ce vrea muschii lui in batatura lui. In regulamentul nostru am introdus (deloc intamplator) urmatorul paragraf:
"Administratorii şi moderatorii sunt singurii care decid ....in acest sens, iar deciziile administratorilor si moderatorilor nu sunt subiecte de discutie pe forum."
Avand in vedere prevederea de mai sus, nu cred ca ar fi frumos din partea noastra sa permitem dezbaterea pe forumul nostru a deciziilor altor admini de pe alte forumuri, indiferent daca suntem sau nu de acord cu ele.  Cu toate astea, am lasat discutiile, nu am sters mesajele, am adresat doar rugaminti de a nu continua. Mie mi se pare o dovada de relaxare, nu de rigiditate.
In aceeasi nota a relaxarii, repet rugamintea:  :laugh:
banatii de meserie, spuneti-va oful daca-i musai...
Nu e o atentionare 8)

Andrei, si io zic la fel.. prea mult zgomot pentru nimic. In fond who the fuck cares ca ai luat ban un forum, oricare ar fi ala?
Pe de alta parte, cred ca asta e un exemplu despre cum se poate dezbate, chiar si in contradictoriu, fara a degenera.  :laugh:

« Last Edit: January 14, 2012, 03:40:23 PM by Tavi »

Tavi

• Administrator
  • Adult
« Reply #49 on: January 14, 2012, 03:55:01 PM »
Dom Presedinte, am facut unele mici modificari la profilul tau, te rog sa-mi spui daca e totul in regula acum.  8)

muskmd

• agricultor
  • Musca 13
  • Adult
  • Kitty owner
« Reply #50 on: January 14, 2012, 05:53:07 PM »
io zic ca totul a fost o manevra ascunsa de-a lui Miky de a pune mana pe puterea absoluta pe forumul asta.... inceputa de mult timp si care a dus inclusiv la eliminarea mea de dincolo  :laugh: :laugh:  8) . Sau poate si faptul ca m-am apucat de fly o facut arte din manevra aia ?  :P

Si dupa culoarea albastra a bulinelor as zice ca o fost o manevra reusita  :laugh: :laugh: :laugh:
Inglorious Muzkars

miky

• Global Moderator
  • Adult
  • Înparatu'
« Reply #51 on: January 14, 2012, 06:08:00 PM »
Dom Presedinte, am facut unele mici modificari la profilul tau, te rog sa-mi spui daca e totul in regula acum.  8)
Profilul meu este UNIC ! Si nu poate fi schimbat asa usor de catre oricine !  :laugh: :laugh: :laugh:
E adevarat ca poate fi cosmetizat, imbunatatit, albastrit  ;D , ceea ce ati facut dle administrator(editat de miky)  8) ! VA MULTUMESC !
Acum nu numai ca pot sa-mi editez mesajele, dar simt ca am capatat puteri nebanuite, putand sa editez pe oricine, si ce-i mai esential, inclusiv pe ... DVS !  :laugh:
Practic sunt... LA BUTOANE ! ! !  >:D >:D >:D

io zic ca totul a fost o manevra ascunsa de-a lui Miky de a pune mana pe puterea absoluta pe forumul asta.... inceputa de mult timp >:D Si dupa culoarea albastra a bulinelor as zice ca o fost o manevra reusita  :laugh: :laugh: :laugh:

>:D >:D >:D

PS :  Istet Andrei asta ! Prea istet ! Incepeti sa-l preparati pentru BAN !  :laugh:
« Last Edit: January 14, 2012, 06:15:25 PM by miky »

miky

• Global Moderator
  • Adult
  • Înparatu'
« Reply #52 on: January 14, 2012, 06:50:23 PM »
In concluzie:

Andrei, si io zic la fel.. prea mult zgomot pentru nimic.

avand in vedere ca si io consideram ca se intampla cam acelasi lucru incepand inca cu prima rugaminte  ;D , ... declar reinstaurata armonia !  8)

Plus ca, nu se cade, tocmai acum  >:D , sa continuam sa subminam puterile adminilor si moderatorilor  >:D, ale caror decizii, va reamintesc insistent, nu sunt subiecte de discutie pe forum !  :P :P :P
Deci va rog  ;D ,... tineti cont de rugamintile colegilor mei !  :laugh:
intre timp, io ma duc sa beau un ceai si sa-mi relaxez muschii ...  :laugh:

Hell

• Musca 13
  • Adult
    • Musca13
« Reply #53 on: January 14, 2012, 07:21:56 PM »
Don President, ai dreptate, nu esti doar moderator....esti Global Moderator :laugh:
Minnowholic

muskmd

• agricultor
  • Musca 13
  • Adult
  • Kitty owner
« Reply #54 on: January 14, 2012, 09:12:50 PM »
tin sa-l felicit pe Tavi pt modul admirabil in care a gestionat aceasta situatie ....sa va fac un scurt rezumat :

1: criminalii fara vina incep sa carcoteasca
2: tavi intervine paternal
3: Miky ataca in virtutea dreptului la opinie  :laugh:
4: tavi se mentine paternal  :laugh:
5: oleaca de har har, doo contre
6: tavi ii lipeste lui Miky niste buline albastre, ii pune prefixul "global" si l-a calmat  :laugh: :laugh: :laugh:

Tavi pot sa iti zic "maestre" ?  :laugh: :P

PS incep sa cred ca planul lui Miky e de fapt o frantura din planul lui Tavi de a deveni presedinte  :laugh:

Inglorious Muzkars

Liviu

• Administrator
  • Adult
« Reply #55 on: January 16, 2012, 02:32:22 PM »
A postat Tavi un regulament atit de simplu si scurt si voi nici macar p-asta nu-l cuprindeti ...  Uite un rezumat al rezumatelor:
"... reguli si principii bazate pe bună cuviinţă si bun simt. " si  "Mesajele care nu corespund ... vor fi şterse, mutate sau editate." si  "Accesul la forum este un privilegiu si nu un drept si ne rezervam dreptul de a selecta membri."

Tavi, nu-i baga in seama, lasa-i ca sint prea incordati ... asa-i mai mereu iarna, se simte lipsa ...  :P :P :-* ;D. Noroc ca altii au fost ... si s-au relaxat  ???

JB

• Adult
  • Haba haba
« Reply #56 on: January 16, 2012, 02:58:18 PM »
Deci e adevarata legenda ca ti se relaxeaza muschii cand pescui cu scule de la 500 oiro in sus?  ;D
In esox lucius veritas

muskmd

• agricultor
  • Musca 13
  • Adult
  • Kitty owner
« Reply #57 on: January 16, 2012, 03:18:37 PM »
A postat Tavi un regulament atit de simplu si scurt si voi nici macar p-asta nu-l cuprindeti ...

:laugh: nu ai inteles :D nu a zis nimeni nic de regulament  :P

Deci e adevarata legenda ca ti se relaxeaza muschii cand pescui cu scule de la 500 oiro in sus?  ;D

asta ar face subiectul unei dispute fair&square la echipamente :D

oricum ... la ficat  ;D
Inglorious Muzkars

miky

• Global Moderator
  • Adult
  • Înparatu'
« Reply #58 on: January 16, 2012, 07:48:38 PM »
A postat Tavi un regulament atit de simplu si scurt si voi nici macar p-asta nu-l cuprindeti ...  Uite un rezumat al rezumatelor:
"... reguli si principii bazate pe bună cuviinţă si bun simt. " si  "Mesajele care nu corespund ... vor fi şterse, mutate sau editate." si  "Accesul la forum este un privilegiu si nu un drept si ne rezervam dreptul de a selecta membri."
Deci doar asa ca sa mai socializam un pic:

Liviu :

1 - discutiile in cauza nu au depasit granita admisibila a bunului simt si a bunei cuvinte impuse ! Dimpotriva, mai era mult pana acolo !

2 - prin continutul lor, nu se impuneau a fi sterse nici un mesaj (vezi alineatul 1 ); Cum a mentionat si Tavi, interventia lui a fost... profilactica  >:D (i-a mirosit a potential  :laugh: )

3 - Accesul la forum e un privilegiu, adevarat, si ne selectam membri, la fel de adevarat,...
Totusi regulamentul nu invata userii cum sa se fereasca de rugaminti ...profilactice  :P, in timp ce se manifesta in limitele respectivului regulament  :P
Treaba cu potentialul care miroase... deh, Tavi o ramas cu mirosul mai fin, probabil de cand modera pe rapitori.ro !  ;D

Pentru altii insa, e ca si cand te-ai afla la volan si te opreste un politai, care-ti da amenda pentru ca peste 2 km exista un semafor si te-a mirosit el ca o sa treci pe rosu ! Cum te-a mirosit ? Pai conduceai hotarat in directia aia, mergeai cu 50 la ora constant, ... deci clar, aveai potentialu' la tine !

PS: cum ziceam,...doar pentru socializare cu tine, pentru ca esti enervant de relaxat !  :P
« Last Edit: January 16, 2012, 09:05:04 PM by miky »

Tavi

• Administrator
  • Adult
« Reply #59 on: January 16, 2012, 09:09:02 PM »
Interventie in forta a presedintelui autoritar care-i forteaza mana profesionistului...
Va suna cunoscut?

?>