1. Daca in final cel rugat nu respecta rugamintile mele repetate pot face urmatoarele:
- il voi atentiona ca voi cobori regulamentul forumului din pod.

; Pana la atentionare, rugamintile raman simple rugaminti.
- nimic; si in acest caz, tot rugaminti sunt. Nu?
2. Nu le consider subiecte tabu.Le consider subiecte pe care s-a spus supficient si cam ajunge. Daca le consideram asa, stergeam mesajele.
Rugamintile mele au venit poate prea devreme pentru ca am mirosit potential de a degenera discutia. Au avut scop profilactic daca vrei.

Evident, ma pot insela.
Cu toate astea, fiind un forum unde este oaresce democratie (nu prea multa), daca se impune discutarea lor in continuare,
va rog 
sa ignorati rugamintile mele si sa spuneti ce aveti pe suflet.
3. ok
4. incerc sa te repar

Si acum parerea mea despre "criminalii si banatii pe alte forumuri"
Forumurile, inclusiv acesta, sunt spatii private. Adminul are dreptul sa faca ce vrea muschii lui in batatura lui. In regulamentul nostru am introdus (deloc intamplator) urmatorul paragraf:
"Administratorii şi moderatorii sunt singurii care decid ....in acest sens, iar deciziile administratorilor si moderatorilor nu sunt subiecte de discutie pe forum."
Avand in vedere prevederea de mai sus, nu cred ca ar fi frumos din partea noastra sa permitem dezbaterea pe forumul nostru a deciziilor altor admini de pe alte forumuri, indiferent daca suntem sau nu de acord cu ele. Cu toate astea, am lasat discutiile, nu am sters mesajele, am adresat doar rugaminti de a nu continua. Mie mi se pare o dovada de relaxare, nu de rigiditate.
In aceeasi nota a relaxarii, repet rugamintea:

banatii de meserie, spuneti-va oful daca-i musai...
Nu e o atentionare

Andrei, si io zic la fel.. prea mult zgomot pentru nimic. In fond who the fuck cares ca ai luat ban un forum, oricare ar fi ala?
Pe de alta parte, cred ca asta e un exemplu despre cum se poate dezbate, chiar si in contradictoriu, fara a degenera.