Mircea, nu te-am felicitat pana acuma pentru ca am vrut sa citesc pe indelete ce ai scris. Acuma pot zice: Felicitari si multumiri! Foarte, foarte misto articolul. Ai reusit sa conturezi o diferenta fata de echipamentele de switch... eu am tot zis ca microspey este o alta chestie de marketing (si inca nu ma dezic total de chestia asta) si ca termenul de echipament switch e suficient de acoperitor si pentru clasele si lungimile mai mici (switch cred ca desemneaza de fapt lejeritatea cu care pot trece cu aceeasi lanseta de la single hand la double hand si invers) si poti sa-l aplici bine mersi si la clase si lungimi mai mici. Dar asa cum ai prezentat lucrurile, termenul de microspey face sens. Pana la urma e bine sa stim exact la ce ne referim...
Legat oarecum de asta, ultimul bat pe care l-am facut e o joarda de nimfa pe un blank de 12 craci, clasa 4, careia i-am montat un fighting butt lung de 5 tzanti care sa poata fi folosit pe post de rear grip, deci joarda sa mearga si de 2 maini. Ideea e asta: lanseta, cuplata cu o mulineta mai generoasa si cu snur de nimfa sa poata fi transformata rapid in batz de 2 maini prin simpla cuplare a unui shooting head de snurul de nimfa, care devine running line. Nu am avut inca timp sa o testez fix in configuratia asta, in schimb am incercat-o pret de cateva minute cu un Barrio SLX de clasa 6. Merge uns; si cred ca mai accepta ceva masa in snur, asa ca urmeaza sa incerc un shooting head intermediar sink de clasa 8.
Eniuei... ca o sugestie din partea mea pentru cine se gandeste la un microspey cu care sa dea shooting headuri detasabile: a se lua in considerare un snur de nimfa pe post de running line. Acuma... sper sa nu fiu acuzat iar ca bag advertaizing subliminal si indemn lumea sa faca cheltuieli de sarbatori;

din contra: daca ai un snur de nimfa, fa-l si mai util si foloseste-l si la altceva. Avantajul este o grosime minima (0,55 mm), suplete mare si memorie spre 0.