As plati ore de flytying cu tine Miky oricand

. Multe, cat m-ar tine buzunarul!

, asta apropo de situatiile in care cineva nu a acceptat sfaturile pe care ai incercat sa i le oferi

.
Fiind un norocs :d, de fiecare data cand ne-am intalnit am primit orele de flytying gratis si multumesc, de regula incerc sa nu uit nimic dupa aceste intalniri

.
Sunt cam de acord ca e posibil sa nu-mi dau seama exact de potentialul cu penele cocosilor din retezat.
De sarbatorile astea o sa trec pe acolo (o sa transmit gandurile de batranete lungi din partea la noi toti) si o sa-l rog pe nea Ion sa imi dea ceva pene, sper sa poata. Imi dau seama ca din ce am avut atunci la MAN erau doar foarte putine ce trebuie dar ma bucur extraordinar de ce ai scris in postarea de mai jos si o sa am grija sa fac niste pachetele pentru conducere

, nicio grija.
Multumesc pentru poza cu musca, se vede suficient cat sa-mi dau seama ca e super bine proportionata si ca e USCATA Rau

).
Pfuai abia astept sa ma vad cu voi din nou.
Intre timp o sa am grija sa pastrez relatia cu cocosul si chiar sa o imbunatatesc.
La modul cel mai serios o asemenea confirmare de la tine legat de penele alea, chiar ca imi schimba atitudinea fata de "privilegiul asta".