Author Topic: Nimfarit long short  (Read 52739 times)

ovm

• Sheriff
  • Adult
  • *
Re: Nimfarit long short
« Reply #75 on: November 25, 2016, 08:17:39 PM »
Nah! N-am putut sa-I las lui Ovidiu plăcerea de a f*te topicul ăsta... Am și eu orgoliul meu. Dar mărturisesc ca m-a încurajat in chestia asta faptul ca partea mai inteleapta a conducerii a decretat ca futigiu' e destul de banal. Și ca prea am căzut cloşca în față lu' nea Jiri.... Și mi-am spus... ce dreaq sa înveți din ceva banal? Hai mai bine cu jnururile. Scuze! Era intr-adevăr mai interesant sa văd că Topologul curge la vale. :P :laugh:

Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalk

nu ma pot abtine sa nu recunosc placerea intentiei mele de a va distruge toate topicurile 8) :laugh:...o sa incerc la nesfarsit sa va sabotez:laugh:

man, Topologul mai curge si din cauza ta  8) 8) 8)
 ....   de-abia  astept urmatorul topic sa-l torpilez :P

Tavi

• Administrator
  • Adult
« Reply #76 on: November 25, 2016, 09:41:08 PM »
ovm-ule, eu pot ierta multe, dar sa zici tocmai de sfoara de draperie...credeam ca numa eu stiu...mi-am comandat la black friday action cam sa ma selfilmez la vara si sa rup yotubu cu noul stil  :'(
Ma si gandeam cum voi vinde jnururi de-alea speciale...ca e clar ca e cerere...acum s-a dus dreac tot... :'(
Sa nu ma mai cauti!

ovm

• Sheriff
  • Adult
  • *
« Reply #77 on: November 25, 2016, 09:41:32 PM »
Si cand ma gandesc ca mai pe la inceputul topicului OVM a fost apostrofat ca strica topicul cu interventiile lui off topic !
Pai da,... sunt sigur ca prezenta lui in discutie ne-ar fi bagat mereu pe aratura si n-am mai fi putut sa avem asa o discutie interesanta si off topic despre snururi ! 
 :laugh: :laugh: :laugh:

sunt sigur ca prezenta mea in discutie ar fi iscat apostrofari pe motiv de off topic:-[ pentru ca io n-am cum cum sa ma bag in discutie ca nu stiu prea multe despre snururile enumerate de voi.....si nici n-am prea multe snururi ca sa exprim in ample reviewuri cunostintele despre ele....si nici n-am testat , studiat sau  citit despre ele asa mult ca voi, io mi-s mai pragmatic din motiv de  lene-lenea  de a pierde timp inutil cautand nu stiu ce snururi savante...io intreb si gata....si in plus sunt si mai fetisist, nu-mi iau de ani multi decat aceleasi snururi care plac lansetelor mele :P si nu neaparat mie  ca pescar, din ce-mi place mie doar unul se mai fabrica :P :P, nu stiu ce m-oi face cand mi se va deteriora snurul de lac :'(....
...deci io stau cuminte pe margine si va citesc dizertatiile, chiar cugetam ca multi puteti chiar sa scrieti lucrari de doctorat in materie 8) :P....bag de sama ca Jiri habar nu are de specificatiile tehnice ale snururilor,cred ca pescuieste doar intuitiv :laugh: si nu pe stiinta ;)...ai dreaq' polonejii astia ce enervanti au devenit, anul asta unde ma duceam numai de ei dadeam ;D

ovm

• Sheriff
  • Adult
  • *
« Reply #78 on: November 25, 2016, 10:04:18 PM »

Sa nu ma mai cauti!

stai linistit,nu-ti fa griji inutile :D... doar sti clar ca io n-am pasiunea sa caut persoane pe goagle sau pe youtube.....si daca te caut s-ar putea sa nu te gasesc :laugh:.....doar presedintii sunt celebrii si la vedere usor de gasit chiar si cand nu-i cauti :laugh:
Sa nu te mai prind ca ma mai cauti si nu mai ai ce cauta pe proprietatile mele !

ps. man, ce depasit esti de vremuri! :laugh: ...pescuiesti cu modelul ala desuet Cortland 444 peach clasic :laugh: :laugh: :laugh:....pai modelul ala e de-o varsta cu prezidentu'....e ca in cazul cu telefonul meu comparativ cu al fica-mi....pai acum imi explic de ce te-a dat pe spate polonezul, pesemne tu pescuiesti  clasic la nimfa doar cu bete+ 9,6 ft nu ca mine cu bete moderniste de 12 ft 8)
Cautatorule amator,categoric nu mai ai ce cauta la sud de Carpati

Tavi

• Administrator
  • Adult
« Reply #79 on: November 25, 2016, 10:23:04 PM »
De-aia nu mai pot eu de proprietatile tale...
De cand m-am reimprietenit cu Presedintele (s-au prins astia...)ma lasa sa-i vad ( si sa-i ating  :o) mustele... pai tu-z-dai seama ca e suficient sa  leg ceva macar asemanator cu Mustele Alea si voi prinde chiar si unde nu e peste? Si cu orice jnur, evident.
Deci nu mai am nevoie de tine.

ovm

• Sheriff
  • Adult
  • *
« Reply #80 on: November 25, 2016, 10:38:16 PM »
mai vedem noi ;)....atata timp cat cheile si parola de la sanctuar sunt la mine :laugh:..mai vedem cine pe cine cauta....sa nu te scuzi cumva ca a postat altcineva in locul tau daca cumva te pocaiesti >:D...io sunt iertator dar nu uit....

ps. oricum devenise mai mult decat deranjanta compania ta,prin prisma caraitoarei pe post de molinel ;D ;Dal carei apartinator esti

Tavi

• Administrator
  • Adult
« Reply #81 on: November 25, 2016, 10:47:18 PM »
Io zic ca iti asumi niste riscuri fatale... subminezi si subestimezi subliminal si subversiv importanta Mustelor Prezidentiale. Ereticule! Propun excomunicarea!

Liviu

• Administrator
  • Adult
« Reply #82 on: November 25, 2016, 11:44:45 PM »
nu trebuie sa mai indeplinesti decat decat doua conditii principale:
- un rau cu multi lipani ca San-ul ;)
-neste nimfe prinzatoare  :)
OK. Incepem cu conditia a doua. Sunt numai ochi!
Multumesc anticipat. 3 modele diferite de nimfe imi ajung! Alea care le-ai pune primele pe fir pe o apa in care stii ca e lipan. Nu pe San, pe o oarecare apa.

muskmd

• agricultor
  • Musca 13
  • Adult
  • Kitty owner
« Reply #83 on: November 26, 2016, 07:28:02 AM »
ce dracu ati facut aci ma ?
ce-i debandada asta?

:laugh: :laugh:
Inglorious Muzkars

Liviu

• Administrator
  • Adult
« Reply #84 on: November 26, 2016, 07:57:50 AM »
unde umbli ma? insamintarile de toamna?

Tavi

• Administrator
  • Adult
« Reply #85 on: November 26, 2016, 09:14:56 AM »
3 modele diferite de nimfe imi ajung! Alea care le-ai pune primele pe fir pe o apa in care stii ca e lipan. Nu pe San, pe o oarecare apa.
Domnu Liviu, stai asa, nu te grabi. Pai ce facem aici? vrei un stereotip mura-n gura? Adica tu esti in stare sa pescuiesti asa? iti zice un oarecare de pe net: da bah cu asta si tu dai? Mai mult, e prima ta alegere?
Deci nu asa se face...trebe analizata exhaustiv si argumentata alegerea unui model....
Deschizi frumos un topic cu prima musca pt. lipan, dupa modelul de mai jos.
http://musca13.ro/forum/index.php?topic=1400.0
Spor

ovm

• Sheriff
  • Adult
  • *
« Reply #86 on: November 26, 2016, 09:16:42 AM »
nu trebuie sa mai indeplinesti decat decat doua conditii principale:
- un rau cu multi lipani ca San-ul ;)
-neste nimfe prinzatoare  :)
OK. Incepem cu conditia a doua. Sunt numai ochi!
Multumesc anticipat. 3 modele diferite de nimfe imi ajung! Alea care le-ai pune primele pe fir pe o apa in care stii ca e lipan. Nu pe San, pe o oarecare apa.
.                                                                                       

La lipan eu le-as alege in funcție de turbiditatea râului,mărimi 16-20, cârlige negre curbate cu cele mai mici bile negre de tungsten,culori dubingfiery brown,quil gălbui de fazan și quil dark Olive ,toate cu sau fără hot Spot....ca uscate furnici brown lăcuite ,cu cdc și whiting pe cârlige curbate 20 sau negre nelacuite tip f fly.....și ar mai fi buzzers dar aici e ceva nevoie de oarece set  up dacă nu dai cu midgeuri

muskmd

• agricultor
  • Musca 13
  • Adult
  • Kitty owner
« Reply #87 on: November 26, 2016, 10:01:09 AM »
unde umbli ma? insamintarile de toamna?
da da. mai un jaloo , mai un biban ....  :laugh:

ieri am ciupit un strap de 60 . cel mai bun anul asta , la cat am reusit sa ies pe balta....
Inglorious Muzkars

miky

• Global Moderator
  • Adult
  • Înparatu'
« Reply #88 on: November 26, 2016, 11:10:08 AM »
Pasul 1: primele nimfe pe o apa noua cu mult lipan, le-as alege corelate neaparat cu tipul si profilul snurului pe care-l folosesc, pentru ca,..."nu poti sa lansezi orice cu orice, si sa pescuiesti in maniera aia..."  :laugh:
Daca nu am in cutie ceva potrivit criteriului de mai sus, sau daca am prea multe care se potrivesc (ca si asta e o situatie  ;D ), la pasul 2, ma uit pe sub pietre, sa vad "ce zboara"  :laugh: ,
... apoi (pasul 3) aleg un phesant tail !  :laugh:
Presedinte autorevalidat ! Referendum nenecesar !

ovm

• Sheriff
  • Adult
  • *
« Reply #89 on: November 26, 2016, 01:12:45 PM »
Pasul 1: primele nimfe pe o apa noua cu mult lipan, le-as alege corelate neaparat cu tipul si profilul snurului pe care-l folosesc, pentru ca,..."nu poti sa lansezi orice cu orice, si sa pescuiesti in maniera aia..."  :laugh:

bre fartati ,sa nu ma mai  apostrofati ca iar va sabotez topicurile....recunosc cinstit ca asha este  :laugh: :laugh:...si mereu imi doresc sa fac asta. :P :P :-* :-*.. si ma conformez si acum :

analizand ca profan  aspectul  prezentat si dezbatut ca adevarata revelatie in fenomen a ceea ce face deja devenitul mult prea celebrul Jiri, precum si review-urile voastre foarte documentate la nivel stiintific sau la nivel de stiinta personala, din invidie-ca sa-l discreditez, nu pot sa ma intreb retoric daca nu cumva polonezul Jiri  stie limba romana?! :'(..

...daca stie limba romana inseamna ca poate fi suspectat ca a cercetat pe youtube inainte de anul 1917 tehnica de muscarit la alte neamuri de muscari analfabeti si ignoranti in youtube dar care dadeau cu snururi custom cu profile si materiale strict secrete chiar si pentru comunitatea didactica selecta a atotcunoscatorilor  fenomenului contemporan?! ???

daca voua vi se pare bizar sa-l suspectez pe Jiri de faptul ca el e romanofil in fly, e treaba voastra >:(....constitutional eu am dreptul la opinie :-X......deci........

...ca urmare a framantarilor mele generate de invidia pe celebritatea lui Jiri, va propun o dezbatere despre profilul snururilor prezentate in foto de mai jos, cu urmatoarele intrebari:

1.oare snururile astea fac burta pe apa ?!

2. aceste snururi s-ar preta tehnicii cu aspect de revelatie a lui Jiri ?

3. ar merge si la uscate?!

4. oare nu cumva Jiri poate fi suspectat de plagiat ca multi alti elitisti care ne conduc?! :-\.... propun sa-i analizam video-ul cu softul Ithenticate

4.oare comuna Stanesti din muntii Muscelului, jud. Arges ( cca.22 km de Curtea de Arges) sa fi fost ca un soi de localitate cu relevanta ca Bozeman pt. Simms sau Idaho pt. Rio ?! ( ma trec fiorii si ma imbujorez numai la gandul ca ar putea exista macar un strop de adevar. :P 8) 8)..wow )

astept intrunirea si dezbaterea comisiei de analiza.....

?>