Pasul 1: primele nimfe pe o apa noua cu mult lipan, le-as alege corelate neaparat cu tipul si profilul snurului pe care-l folosesc, pentru ca,..."nu poti sa lansezi orice cu orice, si sa pescuiesti in maniera aia..." 
bre fartati ,sa nu ma mai apostrofati ca iar va sabotez topicurile....recunosc cinstit ca asha este

...si mereu imi doresc sa fac asta.

.. si ma conformez si acum :
analizand ca profan aspectul prezentat si dezbatut ca adevarata revelatie in fenomen a ceea ce face deja devenitul mult prea celebrul Jiri, precum si review-urile voastre foarte documentate la nivel stiintific sau la nivel de stiinta personala, din invidie-ca sa-l discreditez, nu pot sa ma intreb retoric daca nu cumva polonezul Jiri stie limba romana?!

..
...daca stie limba romana inseamna ca poate fi suspectat ca a cercetat pe youtube inainte de anul 1917 tehnica de muscarit la alte neamuri de muscari analfabeti si ignoranti in youtube dar care dadeau cu snururi custom cu profile si materiale strict secrete chiar si pentru comunitatea didactica selecta a atotcunoscatorilor fenomenului contemporan?!

daca voua vi se pare bizar sa-l suspectez pe Jiri de faptul ca el e romanofil in fly, e treaba voastra

....constitutional eu am dreptul la opinie

......deci........
...ca urmare a framantarilor mele generate de invidia pe celebritatea lui Jiri, va propun o dezbatere despre profilul snururilor prezentate in foto de mai jos, cu urmatoarele intrebari:
1.oare snururile astea fac burta pe apa ?!
2. aceste snururi s-ar preta tehnicii cu aspect de revelatie a lui Jiri ?
3. ar merge si la uscate?!
4. oare nu cumva Jiri poate fi suspectat de plagiat ca multi alti elitisti care ne conduc?!

.... propun sa-i analizam video-ul cu softul Ithenticate
4.oare comuna Stanesti din muntii Muscelului, jud. Arges ( cca.22 km de Curtea de Arges) sa fi fost ca un soi de localitate cu relevanta ca Bozeman pt. Simms sau Idaho pt. Rio ?! ( ma trec fiorii si ma imbujorez numai la gandul ca ar putea exista macar un strop de adevar.

..wow )
astept intrunirea si dezbaterea comisiei de analiza.....