Desigur, va ginditi cu totii, citind subiectul topicului, ca este vorba de rauri din afara tarii, ca doar acolo putem vorbi de pesti in rauri. Totusi putem spune despre Tarnava Mare ca este singura apa din tara pe care avem acces contra cost si pe care, pescuind, putem spera la capturi de pastrav si lipan, in limite rezonabile, sau putem spera la partide de pescuit soldate cu capturi multe si nu cu gherle.
Este evident ca atat la nivel legislativ, cit parca mai ales la nivel social, suntem varza. Suntem cei mai buni la a pune link-uri pe forumuri, la a da indicatii si la a posta tot felul de mistouri pe orice tema, dar acum vreau sa lasam de-o parte aceste naravuri. Pe acest topic le voi sterge.
Altfel spus, DNA-ul incepe sa faca ceea ce nici nu s-a sperat timp de 25 de ani: curatenie. Poate ca si la nivelul pescuitului s-ar putea face modificari, imbunatatiri, daca ne-am implica. Dar concret si nu din tastatura.
Ce ma intereseaza pe mine este daca vreunul din cei care utilizeaza acest forum este dispus sa se implice. Pentru imbunatatirea pescuitului in tara. Nu in folosul vreunei asociatii, in folosul apelor, al pestilor pe care sa-i putem apoi pescui. Si nu ma refer in acest moment doar la a face donatii pentru sustinerea cauzei! Categoric NU. Prin implicare directa, prin alocare de timp (din pretiosul timp al fiecaruia dintre noi), pentru aceasta cauza.
Stiu, suna pompos, propagandistic, dar vreau sa stiu in ce hal stam ... si pe cine ne putem baza.