Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Discutii generale / Re: Ultima captura
« Last post by Elias on Today at 01:28:16 PM »
https://www.bestbuy.ca/en-ca/product/monster-digital-waterproof-hd-sports-helmet-camera/11646071.aspx?
  Cum vezi seamana ca doua picaturi de apa cu a mea. E invazie de electronice chinezesti, unele fac treaba mult mai buna ca altele, e foarte greu sa nimeresti modelul multumitor. M-am mai uitat pe youtube la comparatii si reviews si te bulvereseaza mai mult.Unele nu filmeaza la rezolutia trecuta pe ambalaj, altii care le vind fac film pe youtube da prelucreaza mult si pacalesc omu, dintr-o serie de camera bune vreo 30% au o defectiune si lumea se cearta ca alalaltu e mincinos...nah...loterie curata la marfa chinezeasca…
 Poate o fi mai bine sa iei un GoPro Hero 2 folosit? Nu stiu daca mai poti gasi baterii la ele, baterii originale bune, ca pocnitori sigur au chinejii...
Dupa ultima partida de ieri mi-a trecut un pic ideea de a lua una :laugh: Adevarul ca seamana intre ele si m-au cam ametit si pe mine cu descrierea lor.Am avut una in mana acum vreo luna,tot un 4k,bla bla...am trimis-o inapoi.Era mult "umflara" fata de ceea ce oferea.
2
Discutii generale / Re: Ultima captura
« Last post by tavistan on Today at 11:09:35 AM »
Mno, unul de saptamana trecuta. Sa vedem azi... ;D
3
Aaa, sa nu uit: fain baboi. A intrat la cireasa?

 :laugh:
4
la mulinetele de spin, baiul mare e cu suspensiile din apa, care se depun pe angrenaj, se intaresc si nu mai ies decat la curatire profi. La fel se blocheaza galetul dupa pescuit mult in apa tulbure/cu depuneri, cand trece mizeria de pe fir pe galet. Deci, Liviu, mulineta de spin lasata in apa mica de la mal, in care te-ai invartit cu chestele sa-l scoti s-ar putea sa ti se gripeze in curand. Ai fost avertizat :)

altfel e cum zice Tavi  :P

Incearca sa uzi constant nalucile, nu mulineta. E posibil sa prinzi si pesti in acest mod inedit.
p.s. undita se tine de celalalt capat.
5
Incearca sa uzi constant nalucile, nu mulineta. E posibil sa prinzi si pesti in acest mod inedit.
p.s. undita se tine de celalalt capat.
6
Ale mele de fly iau constant apa. Nu prea trece partida sa nu le ud  :-X
7
- de ce nu se baga-n apa??
Mulinetele de spin nu sunt etanse. Daca le bagi in apa, intra apa si mizerie in angrenaje, rulmenti, frana, etc si se paradesc. Nici alora de fly nu le face foarte bine treaba asta.
Astea au mecanism mult mai simplu, nu prea au rulmenti, iar daca scrie "sealed drag" pe ea sau e click and pawl  si intra doar apa fara nisip si alte chestii, o baie ocazionala nu e mare bai.
8
Am fost miercuri si sambata pe Timis: sambata apa a fost mai mica, dar inca suficient de mare incat sa nu fie potrivita pentru musca. Curge apa destul de tare la mal, nu-s vadurile alea faine care se formeaza cind apa mai scade putin si in care gasesti clenii. De trecut l-am trecut si eu, dar tot trebuie sa mai scada 20cm ca sa ajunga la normal.
Vizibilitatea la mal era cam 20-30cm, ceea ce e f bine, dar e inca tulbure, nu are culoarea lui verzuie, normala, e inca maro.

PS. Lasa naiba gandacul, da cu uda ca se prinde mai bine si nu mai ratezi ...
9
Liviule, am fost şi eu ieri pe Timiş, la Giroc, apa era încă puţin mare, dar eu sunt mai înalt şi am reuşit să bat cam un kilometru, cu doar două vaduri pe care le-am putut trece. Şi nu am avut impresia că apa era chiar murdară, a fost chiar fain. Pescuit între 07.50 şi 11.40, vreo 10 cleni dintre care doi între 25 şi 30 cm. Multe rateuri, înţepam, simţeam puţină rezistenţă dar practic le scoteam gândacul din gură.
Eu am fost echipat complet, cu cauciuce şi toate alea, nu aşa lejer ca tine. Am ieşit leoarcă, de miros nu mai vorbesc.
Şi răutatea din om - la un moment dat eram aproape în faţa unora care dădeau la staţionar şi nu se vedea să fi prins ceva. Am luat un clenuţ la aproape 20 cm. Şi numa aşa, de al naibii, am prelungit drilul, l-am manevrat să vadă ăia de pe mal că am prins ceva, apoi am folosit şi minciogul (nu că ar fi fost nevoie, la dimensiunea aia) şi i-am dat drumul fără să îl scot din apă, să nu vadă ăia că nu era nimic special şi să îi las să viseze.
10
bai, voi nu vedeti decat partea urata a lucrurilor si nu intelegeti! M-am chinuit sa scot ancorele din peste, asa ca m-am oprit in balta, ca sa-i fie pestelui cit mai usor.
ce teatru? Mi-a facut Ioji 10 poze si am ales si eu una in care imi sta mai bine parul  ;D

Legat de mulineta:
- nu e ceva nemaipomenit, e una de duzina, no name, din piata, nu voi plange daca se strica
- p-a ta Tavi am probat-o in iarna, in ce balta s-o fi bagat? Nici peste n-am prins cu ea, n-am fost deloc emotionat, daca iti amintesti le-am si incurcat.
- de ce nu se baga-n apa??
Pages: [1] 2 3 ... 10