Musca 13

General Category => Discutii generale => Topic started by: miky on August 19, 2011, 08:08:05 PM

Title: Abuz de putere
Post by: miky on August 19, 2011, 08:08:05 PM
Deci da !
am zis sa pun aici unde vede toata lumea ca sa nu fie dubii !
Stiti cu toti ca exista un sait si un forum al viitoarei FRPMA unde se poarta discutii la care multi nu au acces, iar eu in calitate de Prezidente ales, tocmai am exprimat o pozitie a clubului nostru vizavi de noua federatie, pe care v-o fac cunoscuta aici !
Veti remarca afirmatia plina de greutate cum ca pentru adoptarea acestei pozitii comune noua, celor din M13, m-am consultat cu colegii de club ! Colegii de club au fost... Tavi !  :P :P :P
Deci impreuna, am dat nastere acestui abuz de putere care se cheama pozitia Musca 13 cu privire la FRPMA ! Speram ca am anticipat bine si veti sustine ca ati fost de acord cu mult inainte sa zic io acolo ce am zis  8)
Deci :
Title: Re: Abuz de putere
Post by: miky on August 19, 2011, 08:10:15 PM
POZITIA CLUBULUI MUSCA 13 :

Cred ca nu o sa fie pe placul vostru ce o sa spun, dar cred totodata ca e necesar ;...
Am discutat si cu colegii mei de club si am ajuns la urmatoarea pozitie comuna:
In momentul de fata, noi (Musca 13), nu credem ca mai vrem sa continuam demersurile "ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic", si mai mult cred ca e cazul sa vorbim deschis, mai ales daca va fi sa pornim la un drum impreuna ! Acest drum noi nu intelegem sa-l facem cu jumatati de masura, asa ca vom fi sinceri si transparenti, spunand lucrurilor pe nume... Deci :
In opinia noastra, aceasta intarziere n-a fost nevinovata, a servit niste interese cu care noi nu suntem de acord !
Aceasta intarziere a fost provocata in principal de clubul Aqua, cu atat mai mult cu cat in consiliul director al FRPMA erau alesi 2 membri Aqua in pozitii cheie ... Cred ca nimeni nu se indoieste ca infiintarea FRPMA nu a stat in loc de FFCS Sibiu, si daca ar fi fost singurii intarziati, nimeni nu ar fi stat atata dupa ei (adica li s-ar fi aplicat altfel de tratament)
In decursul acestui timp, daca cei doi alesi din Aqua, nu au reusit sa se impuna in fata propriului club si sa furnizeze actele necesare in timp util pentru infiintarea unei federatii unde s-au exprimat a fi voluntari, nu credem ca vor putea conduce FRPMA pe drumul pe care am sperat noi cand ne-am exprimat tot voluntar dorinta de a participa la aceasta infiintare !
Cu alte cuvinte, avem convingerea ca Clubul Aqua nu actioneaza ca un club independent, el fiind strans legat de AGVPS, prin legaturi care nu ne privesc si nici nu ne intereseaza, dar pe care tot ei, nu le pot gestiona departe de interesele noastre !
Si daca clubul Aqua nu actioneaza independent, avem certitudinea ca nici reprezentantii acestuia nu vor actiona in interesul strict al FRPMA, atunci cand deciziile care se impun pot fi, sau vor fi neconvenabile AGVPS
Deja ni s-au oferit destule exemple:... ca lui AGVPS nu-i place ca ne denumim federatia nationala de musca,... ca campionatul sa fie oricum numa' un concurs stupid in sistem open sa se numeasca finala chiar daca e pus la mijlocul campionatului si participantii nu trec printr-un sistem real de calificare ,... si altele la fel !
Aceasta intarziere, a fost provocata prin refuzul probabil al lui Bogdan Vasilescu de a pune actele la dispozitie atata vreme, semn ca el si prin el, AGVPS dicteaza in Clubul Aqua ! E o problema a lor acest fapt, isi pot gestiona clubul cum doresc, insa nu suntem dispusi sa ne afecteze si pe noi !
Aceasta intarziere, pe langa faptul ca a servit perfect lui Bogdan si Agvpsului, permitandu-le sa faca regulile linistit macar inca un sezon (2011), a avut darul de a strica foarte mult in ce ne priveste !
Degeaba acum la aproape sfarsit de sezon pune actele la dispozitie, cand in 2011 nu se mai poate schimba nimica si in 2012 nu se stie cum va fi !
S-au pierdut momente esentiale, ireparabile poate, in directia unor tratative cu RNP, ANPA, in privinta prezentului si viitorului apelor noastre de munte si a cadrului adecvat pentru practicarea pescuitului recreativ, s-au pierdut momente esentiale pe plan competitional, dand curs unui campionat precar, construit din burta inca odata, superindesat cu concursuri pentru a demonstra activitate bogata, dar cu regulamente si desfasurari organizatorice care dau nastere la discutii si nemultumiri, aproape etapa cu etapa !
Cu alte cuvinte, prin acesta intarziere, toate intentiile noastre din toamna anului 2010 de la Zetea, pana in prezent au fost confiscate sau anihilate de AGVPS, prin intermediul Aqua si a reprezentantilor lor alesi in consiliul director al posibilei FRPMA, care in loc sa fie ei cei mai activi pe calea infiintarii federatiei, prin neimplicarea lor au incetinit pana la nemiscare orice demers !
Datorita lor, spiritul FRPMA a fost ca si inexistent pana acum, la fel si comisiile, in ciuda celor hotarate cu entuziasm si bere la ZETEA in octombrie 2010 !
Acest lucru este daca vreti si o dovada de lipsa de respect fata de celelalte cluburi care au fost puse in situatia de a se agita, a cheltui, a face in repetate randuri caziere, retineri de denumiri, si alte forme, in final egale cu zero, prin bunavointa celor de la Aqua !
In concluzie:
Clubul Musca 13, in prezent, nu are incredere in intentiile reale ale Aqua de a participa la infiintarea unei federatii de muscari independente, si ca atare, noi, clubul Musca 13 suntem dispusi sa continuam demersurile infiintarii acestei federatii ca parte fondatoare, numai cu respectarea (la alegere) uneia din urmatoarele conditii:

1 - continuarea demersurilor de infiintare a FRPMA doar de catre cluburile care doresc cu adevarat acest lucru, fara a include clubul Aqua in lista cluburilor fondatoare, cu tot ce implica asta, refacere acte, alegeri si etc. In masura in care Aqua doreste totusi sa faca parte din viitoarea FRPMA, acesta va putea fi acceptata ulterior ca membru simplu pe cai statutare !

sau:

2 - continuarea demersurilor de infiintare a FRPMA, incluzand Clubul Aqua, daca totusi doreste sa fie membru fondator, dar fara a avea nici un membru ales in primul mandat al Consiliului Director al FRPMA, asumandu-si in felul asta vina intarzierii precum si dovada bunelor intentii de a nu deturna scopul si interesele FRPMA (macar de acum incolo), suspiciune reala in momentul de fata !
Evident vor trebui refacute alegerile cu candidati din celelalte cluburi fondatoare (cu exceptia Aqua), si tot demersul necesar ! (La nevoie toate alegerile, pentru toate functiile, nu numai pentru cele doua detinute in prezent de Aqua)

Pentru a nu fi banuiti ca urmarim vreun interes sau functie, Clubul Musca 13 este gata sa nu participe la viitoarele alegeri cu nici un candidat la nici una din functiile CD ale viitoarei FRPMA
Macar in prima faza, dorim sa banuim noul Consiliu Director ca este independent, doar in slujba FRPMA !
Cam asta ar fi !
In cazul in care cluburile fondatoare decid totusi, continuarea infiintarii neluind in considerare pozitia noastra, Clubul Musca 13 se retrage de pe lista fondatorilor, cu circumspectie si regrete, dar fara nici o suparare !
Prin aceasta pozitie nu dorim intarzierea si mai mare a infiintarii FRPMA, ci clarificarea care se impune in situatia data ! Din acest motiv, pozitia noastra este ferma si irevocabila !
Nu vom purta pica nimanui, si daca in viitor se va dovedi ca suspiciunile noastre sunt neintemeiate, nu vom ezita sa cerem afilierea ca membri simpli, fara rezerve, intocmai cum pretindem acum pentru Aqua !
Pana atunci, cand vom avea ocazia, vom colabora ori de cate ori va fi cazul cu FRPMA si cu cluburile fondatoare si prietene   ;D , daca intentia se va dovedi reciproca si interesul comun !
Cu speranta ca nu suntem interpretati gresit si nu starnim resentimente si ofense la adresa nimanui, va multumim pentru intelegere si rabdare !
Cu prietenie,
Miky si Musca 13
Title: Re: Abuz de putere
Post by: Tavi on August 19, 2011, 08:14:37 PM
Dom Presedinte, doar ca sa ma asigur, nu ca as avea ceva impotriva: aici e sectiunea publica. Asa ai vrut sau din greseala?
Title: Re: Abuz de putere
Post by: miky on August 19, 2011, 08:19:18 PM
asa am vrut sa vada tot romanu' ca la noi in club functioneaza democratia transparent...  :P :P :P
 Musca 13 nu are secrete in pozitiile sale dure   8)
Title: Re: Abuz de putere
Post by: Liviu on August 19, 2011, 09:54:13 PM
Cu tot respectul dom Presedinte, dar eu am o opinie diferita undeva de a domniei voastre: eu inteleg ca tu nu tii la functie in federatie, ca federatia inseamna mai mult decit propriul interes, etc, etc ..., dar prin participarea Musca 13 la federatie ... eu insist ca tu sa participi la alegeri si sa fii presedintele federatie! Nu pentru ca tu vrei sa fii modest si sa nu creezi diverse polemici pe tema asta acum mult mai sensibila, ci pentru ca ne reprezinti si pentru ca eu imi doresc reprezentantul nostru acolo sus unde-i e locul. E parerea mea, nu e dura, daca dom vice considera o poate muta dincolo ... de nori.
Title: Re: Abuz de putere
Post by: Tavi on August 19, 2011, 10:30:45 PM
Liviu, punctul tau de vedere e f. corect.
dar:
din punctul meu de vedere, aceasta federatie inca nenascuta este o adunatura f. eterogena de cateva cluburi minuscule, la varsta pampersilor care inca nu stiu exact nici ce vor si nici cum se obtine aia. Scuzati va rog figura de stil poate prea dura, dar asta vad eu acum. Iar aceste cluburi sunt de fapt o mana de oameni adunata in jurul a 1-2, hai 3 entuziasti (fata de care am tot respectul). Din perspectiva asta, poate ca lui miky ii sta mai bine in calitate de presedinte al clubului Musca 13 si atat - care intre noi fie vorba e un brand si face pipi din picioare, nici olita nu mai foloseste  :D decat in fruntea unei constructii subrede si cladita pe compromisuri. Cu alte cuvinte, deocamdata federatia asta nu ne merita ma.  ;D
Title: Re: Abuz de putere
Post by: miky on August 19, 2011, 10:41:59 PM
Din perspectiva asta, poate ca lui miky ii sta mai bine in calitate de presedinte al clubului Musca 13 si atat - care intre noi fie vorba e un brand si face pipi din picioare, nici olita nu mai foloseste  :D decat in fruntea unei constructii subrede si cladita pe compromisuri. Cu alte cuvinte, deocamdata federatia asta nu ne merita ma.  ;D
Nici eu nu puteam s-o spun mai bine, domnu' Vicepresedinte !  8)
Title: Re: Abuz de putere
Post by: Tavi on August 19, 2011, 11:32:09 PM
Ba puteai dar in mult mai multe cuvinte  :P
Title: Re: Abuz de putere
Post by: pescuitorul on August 20, 2011, 01:03:02 PM
Felicitari ptr pozitia care ati luato si pe care fara retinere v-ati exprimato.Desi in Romania nu sunt apreciati cei corecti si fermi, prin pozitia asta aveti "de pierdut" acum , dar veti avea de castigat mai tarziu, cand atitudinea voastra de acum va  conta mai mult in alte situatii viitaore.
Ma bucur ca ati ajuns la concluzia ca "daca te incurci cu tarata te mananca porcii".Il presidente stie si va explica el,dar il rog nu aici public. :)
Din partea mea Felicitari.
Title: Re: Abuz de putere
Post by: Liviu on August 20, 2011, 09:59:28 PM
Nu sint de acord! A te retrage ca sa nu te manince porcii e o greseala!! Sint de acord sa ne dezicem de porci, dar nu sa ii lasam pe ei sa conduca! Nu trebuie lasati oamenii fara valoare sa faca federeatie in locul celor care merita. Ca altfel se va intimpla ca in politica: oamenii de valoare si cu bun simt se retrag si ramin hahalerele sa faca totul dupa chipul si asemanarea lor! Si uite unde se ajunge ... o meritam daca asta facem mereu! E f clar ca in vechea structura sint si oameni cu valoare si stiti bine ca nu la ei ma refer!
Title: Re: Abuz de putere
Post by: Tavi on August 21, 2011, 12:46:41 AM
la asta nu am replica. Asa e.
Title: Re: Abuz de putere
Post by: miky on August 21, 2011, 09:28:03 AM
Nu sint de acord! A te retrage ca sa nu te manince porcii e o greseala!!
Liviu,
Cine vorbeste de retragere ? Mai degraba, mie mi se pare ca am pus piciorul in prag, exact ca sa nu ne lasam condusi de cine nu trebuie !
Eu zic sa fii linistit, pentru ca federatia asta ori va fi cum vrem noi sa fie, ori probabil ca nu va fi deloc, pentru ca, fara noi in ea, nu cred ca va functiona prea mult !
Si mai poti sa fii sigur de un lucru: Cu sau fara membrii nostri in viitorul CD al FRPMA, Musca 13 va avea un cuvant greu de spus in cadrul federatiei ... Nu functia respectiva este definitorie !
In plus, n-am spus ca nu vom avea candidatii nostri la noile alegeri ci doar ca, daca se impune, adica daca asupra demersului nostru actual planeaza o cat de mica suspiciune ca urmarim functiile, atunci nu vom prezenta candidati ! Daca suntem bine intelesi, probabil ca aceasta suspiciune nu va exista si nu va fi cazul sa stam deoparte la alegeri !
Daca nu suntem bine intelesi, atunci chiar nu are rost sa candidam, exista oameni, nu as zice ca-s chiar fara valoare, in orice caz sunt cinstiti si corecti, de genul Titus Nicoara, Tudor Vreme, chiar Ghimi sau Nagy Zoltan, dar si altii ,care pot incepe prin a fi in CD ...
Sa nu uitam ca deocamdata, vorba lui Tavi, federatia asta inseamna 6-7 cluburi , adica 6-7 nuclee de cativa oameni in jurul a 2-3 entuziasti, nu un fenomen de masa !
Din pacate marea majoritate a muscarilor stau pe margine si nu-i intereseaza nici macar participarea la un club, de federatie nici nu le pasa, nici chiar celor care sunt pasionati doar de competitii,... Deci FRPMA nu e nici pe departe reprezentativa ... mai mult, judecand dupa "masa critica" de muscari, nici macar nu e necesara in momentul de fata, pentru ca lumea nu e pregatita pentru acest pas, si nici  nu se stie cand va fi sau daca va fi vreodata !
Ori in acest caz, mai important mi se pare sa ne vedem de drumul nostru si de valorile noastre ! Daca acest drum va trece prin federatie sau prin afara ei, ramane de vazut...
In timp sunt sigur ca vom avea de castigat, mai mult decat o constiinta curata !
Iar FRPMA, de felul cum va reusi sa-si castige acea "reprezentativitate", va reusi sa existe sau nu !
Title: Re: Abuz de putere
Post by: Liviu on August 21, 2011, 12:20:29 PM
Eu recunosc ca nu am urmarit discutiile decit atunci cind au fost aici pe forum si nu m-am amestecat ca asa a fost invoiala. Dar am mai discutat ca daca vreti sau e nevoie merg sa iau legatura cu Tudor sau Titus, sau ... dupa mine ar trebui exclusi din discutii cei care nu merita si dusa mai departe treaba.
OK. Asteptam sa vedem ce reactie vor avea. Te rog sa ne tii la curent si pe noi.  Si daca e rost de cearta ... pe noi ne lasi de-o parte?  ;D Noi ... nimic?  :P
Title: Re: Abuz de putere
Post by: Tavi on August 30, 2011, 08:47:53 PM
nu e rost de cearta...s-a asternut linistea dupa postarea domnului Presedinte  ;D
Title: Re: Abuz de putere
Post by: Tavi on September 18, 2011, 11:48:08 AM
Prin luarea noastra de pozitie noi am pus celelalte cluburi in situatia de a alege intre doua variante:
1. Se face federatie asa cum s-a votat la Avrig, deci cu Aqua la conducere - caz in care noi ne retragem
2. Se face federatie cu reluarea alegerilor fara candidati de la  Aqua pentru functiil de conducere si daca e cazul si fara candidati M13  ambele cluburi urmand a avea doar calitatea de membri, fara functii
Pana acum, cu exceptia lui Tudor si Aqua, niciun club nu a prezentat o pozitie, parere sau orice pe aceasta tema. In lipsa unei decizii , constatam ca infiintarea federatiei se intarzie din nou...si constatam si ca interesul celorlalte cluburi este destul de scazut...Iar pozitia Aqua s-a concretizat in ce a spus MihaiV -  nu mai comentez - si din nou tacerea Presedintelui ales ...absolut nicio reactie ... :(
Ceea ce intareste convingerea ca in aceste conditii Federatia porneste cu stangul
Avand in vedere ca noi nu dorim sa impiedicam sau intarziem in vreun fel infiintarea federatiei, dar nu dorim sa fim parte in aceasta federatie in orice conditii, am discutat cu Miky si am ajuns la concluzia ca in acest moment ar fi mai bine sa anuntam pur si simplu ca Musca 13 se retrage si nu doreste sa mai participe la infintarea federatie. In acest fel cluburile nu vor mai fi puse in situatia de a lua aceasta decizie, vor fi libere sa infiinteze federatia cum vor gasi de cuviinta, dar fara noi.
Cu aceasta ocazie vom vedea daca exista intr-adevar dorinta si putinta de a se infiinta aceasta federatie, sau suntem doar cativa care ne-am tot agitat in acest sens.
Oricum, trecand peste ultimele discutii, senzatia noastra este ca in acest moment nu exista de fapt "masa critica" pentru infiintarea acestei federatii...asa cum am mai spus, cu exceptia catorva entuziasti, interesul este scazut. Nu exista suficiente cluburi, multe sunt abia infiintate,vocea lor este slaba, inca nu stiu exact ce vor...iar posibilitatile de a face totusi ceva in aceste conditii sunt pe masura fortei participantilor.
 Ideea unei Federatii de muscari nu e rea, dar se pare ca nu este momentul acum, e prea devreme pentru asta.
Daca se va infiinta, se va dovedi ca viabila aceasta Federatie, in masura in care vom fi interesati atunci , ne vom inscrie si noi ulterior, evident daca vom fi primiti.  :D
Mai mult decat atat, nu ne impiedica nimic sa sustinem cu ce putem eventuala viitoare Federatie daca va intreprinde ceva util...si in concordanta cu interesele dar si cu principiile noastre.
Daca aveti ceva impotriva acestei decizii de a ne retrage, va rugam sa ne spuneti, nu dorim ca asta sa fie doar decizia mea si a lui Miky ... dar sa stiti ne-am gandit mult, am intors-o pe toate partile si suntem convinsi ca e cea mai buna, eleganta si corecta varianta in acest moment. Si singura  :D
Title: Re: Abuz de putere
Post by: Tavi on September 19, 2011, 12:11:24 PM
Deci sa inteleg ca sunteti de acord?!
Title: Re: Abuz de putere
Post by: Liviu on September 19, 2011, 01:45:56 PM
Cu ce? Cu hotarirea voastra? Da. Cu restul? Nu ...  dar nu ma mira.
Title: Re: Abuz de putere
Post by: Tavi on September 19, 2011, 02:41:33 PM
pai normal, de-aia am luat hotararea asta ca nu suntem de acord cu ...restul :)
Title: Re: Abuz de putere
Post by: Hell on September 19, 2011, 03:03:53 PM
Tavi, tin sa te felict pentru postarea ta. Din doua motive:
1. Este foarte bine punctat
2. Incepi si scri la fel de mult ca  Miky  :P
Title: Re: Abuz de putere
Post by: Tavi on September 19, 2011, 03:24:03 PM
punctu 2 te costa 3 slapi  ;D
no, Miky bag seama ca nu sunt obiectii, putem considera ca ai liber sa anunti pe forumul federatiei...vezi incearca sa faci o postare scurta, nu ca mine  ;D
Title: Re: Abuz de putere
Post by: miky on September 19, 2011, 03:30:02 PM
 ;D
Title: Re: Abuz de putere
Post by: Hell on September 19, 2011, 04:24:38 PM
pfff...ce ieftin am scapat... :P
Credeam ca trbuie sa iti predeau cutiia aiaplina cu mustele mele de competitie  8)
Title: Re: Abuz de putere
Post by: miky on September 19, 2011, 04:38:47 PM
no, Miky bag seama ca nu sunt obiectii, putem considera ca ai liber sa anunti pe forumul federatiei...vezi incearca sa faci o postare scurta, nu ca mine  ;D
Am facut-o ! Si am fost mai scurt ca tine !  :P :P :P
Title: Re: Abuz de putere
Post by: miky on September 19, 2011, 04:50:26 PM
Citez de pe forumul frpma:
"Au mai trecut 10 zile si pe aici nu s-a intamplat nimic ! Suntem in aceeasi situatie ca acum o luna !
Tudor, ma adresez tie, intrucat esti singurul care se zbate !
Stiu cat de mult iti doresti si cat te-ai straduit pentru coagularea frpma ! La fel de bine stii si tu cat de mult ne-am dorit si noi Musca 13, sa pornim pe acest drum ! Si ne-am dorit mult sa facem lucrurile serios, asa cum trebuie, nu de mantuiala ! Pozitia noastra de acum o luna (mai exact fix pe 15 august), am luat-o cu aceasta convingere ! Tot atunci am propus si solutia de compromis, pentru a putea merge mai departe, impreuna spre ce ne-am propus la Zetea !
Din pacate, tacerea asta spune multe, noua cel putin ! O luna e mai mult decat suficient pentru oricine, daca ii pasa, pentru a lua o atitudine, pentru a exprima o pozitie sau pentru a impinge lucrurile intr-o directie !
Dupa tot ce s-a discutat aici (mai corect, dupa ce am vorbit aproape singuri), concluzia noastra este urmatoarea:
1 – Aqua nu intelege sa-si asume vina intarzierii si a prostului management de pana acum al conceptului de frpma, deci nu face pasul decent inapoi, probabil cele doua functii de conducere fiind niste parghii prea importante pentru scopurile lor !
2 – Celelalte cluburi sunt total dezinteresate de subiect si impietrite intr-o indiferenta sub semnul careia nu se poate construi nimic serios ! (sau sunt in discordanta cu pozitia noastra si nu ne sustin, dar n-avem cum sti asta, pentru ca nu se exprima in nici un fel)
3 – Numai in ultimele 2 saptamani, presedintele ales, a fost interpelat cel putin de 2 ori, interpelari la care a raspuns cu tacere !
Daca in privinta solicitarii dlui Moga si a sezizarilor facute de Tavi (aici) si dl. Cota (pe flyforum.ro), Shoco a fost cel care a anuntat modificarea intervenita (Shoco, nu stim in ce calitate, el figurand in frpma ca membru FFCS, fara tangenta cu federatia in devenire), Gabrielle si acum inca mai asteapta un raspuns !
Pe de alta parte suntem convinsi ca atat membrii celorlalte cluburi cat si cei din Aqua, inclusiv cei care detin cele doua functii, au cunostinta ce se discuta aici si pe alte forumuri si care sunt problemele, intrucat toti continua sa posteze, ba calendare competitionale, ba clasamente, ba scrisori deschise, sau comentarii pe marginea acestor subiecte ! Si cu toate acestea situatia lancezeste in tacere !
De aici tragem concluzia ca asta este si va fi maniera de lucru si in viitoarea federatie !
Cu mana pe inima, va spunem ca nu dorim sa luam parte la asa ceva ! Noi intelegem altceva prin “federatie” si care este rostul ei ! Deasemenea, intelegem ca in momentul de fata, ce vrem noi e nerealizabil !
In consecinta, Flyfishingclub Musca 13 Sibiu, SE RETRAGE din acest proiect, lasandu-va calea deschisa infiintarii FRPMA asa cum si-o doreste majoritatea ! Deci nu mai exista nici un motiv de intarziere !
Ne pare rau Tudore, sper ca intelegi !
Mult succes !"

Title: Re: Abuz de putere
Post by: miky on September 19, 2011, 04:54:55 PM
Ma rog,... la mine s-a lungit cu 3-4 randuri de politete fata de Tudor !  8)
In rest,.. ii mai scurt !  :P
Title: Re: Abuz de putere
Post by: Hell on September 19, 2011, 05:20:47 PM
Ma rog,... la mine s-a lungit cu 13-14 randuri de politete fata de Tudor !  8)
In rest,.. ii mai scurt !  :P
cred ca mai bine este asa  :P
Title: Re: Abuz de putere
Post by: miky on September 19, 2011, 06:13:37 PM
ma, pe forumu' frpma, pare mai scurt ! Aici nu stiu ce dracu,... cred e mana lu tov. exmoderator de forumuri !  Mi-a ingustat randurile, de au iesit mai multe !  :P
Title: Re: Abuz de putere
Post by: Hell on September 19, 2011, 06:39:44 PM
 ;D ;D
Title: Re: Abuz de putere
Post by: Tavi on September 19, 2011, 07:08:19 PM
e bine ca am rupt pisica dar eu raman cu un gust amar.
Title: Re: Abuz de putere
Post by: Liviu on September 20, 2011, 10:50:29 AM
de unde naiba stii tu ca e amar? ai cu ce sa il compari sa stii ca nu ala e gustul normal?  :( acum intelegi de ce e totul asa: pentru ca astia sunt oamenii, astia formeaza majoritatea.
haide sa ne intoarcem la mustele noastre
Title: Re: Abuz de putere
Post by: Tavi on September 20, 2011, 12:07:55 PM
Pai stiu ca e amar ca e gustul meu  :D
Si-l compar cu gustul cu care am ramas dupa intalnirile de la Zetea si Avrig, care era ceva mai dulce.
Si mai e amar dintr-un motiv, Aqua a obtinut ce a vrut...daca asta a vrut -  sa impiedice sau sa intarzie infiintarea Federatiei.
Si inca un motiv...unii au muncit cate ceva la treaba asta, degeaba.
Title: Re: Abuz de putere
Post by: miky on September 20, 2011, 06:58:40 PM
Aqua a obtinut ce-a vrut, pentru ca toti ceilalti sunt absolut ...ZERO !
Eu zic ca e mult mai amar faptul ca nu exista acea masa critica !
Title: Re: Abuz de putere
Post by: Tavi on September 20, 2011, 09:38:09 PM
true
Title: Re: Abuz de putere
Post by: Liviu on September 21, 2011, 09:23:11 AM
Miky, si daca ar exista acea masa critica, nivelul ei ar fi tot ZERO ... pentru ca asta e nivelul
?>