Musca 13

General Category => Atitudine si implicare => Topic started by: Liviu on February 25, 2016, 01:50:04 PM

Title: DIVERSE
Post by: Liviu on February 25, 2016, 01:50:04 PM
http://maisimplu.gov.ro/?s=permise+pescuit
Title: Re: DIVERSE
Post by: visu43 on February 26, 2016, 11:19:30 AM
Intrebare: sigur ramane aceeasi procedura si anul asta? Platit la ANPA, etc. Din ce am citit pe alte forumuri se vehiculeaza o taxa ce trebuie platita FRPS. Stiu ca e ceva epopee homerica la mijloc ce-l implica pe presedintele acestei federatii dar mi se pare ca treaba a devenit serioasa. Poate sa ma edifice cineva?
Title: Re: DIVERSE
Post by: Liviu on February 27, 2016, 08:48:33 AM
@visu ... eu am deja (multumita unui prieten care a fost mai rapid ca mine) taxa platita si chitanta vizata de ANPA, deci este in vigoare si nu s-a schimbat nimic. Modificarea de care se vorbeste este in faza de proiect, de propunere si este un dezastru pentru orice om cu scaun la cap

cind vad ce poate debita si ce poate face acel individ (pentru care nu exista speranta, psihiatrii pot spune ce afectiune are) ma ia greata. Nu glumesc cind spun ca e un caz medical. Am mai avut de-a face din pacate un caz d-asta si ... n-are sperante, nu vreau sa mai am de-a face cu asa ceva, pentru ca boala este groaznica, nu realizezi decat f greu ca e bolnav si niciun om normal, sanatos, nu o poate scoate la cap cu ei.

Parerea mea este ca la noi (fara sa mai discutam cauzele ) scara valorilor este inca inversata si oameni fara coloana vertebrala, oameni fara valoare, incapabili, gunoaie intr-un cuvant, tin de scaune cu dintii si in loc sa se adapteze si sa evolueze de-o data cu vremurile in care traim, fac atit cit ii duce capul: f putin si aia in directia pe care o stiu, adica spre mizerie
In aceste conditii, oamenii buni sunt scarbiti si nu se baga, mai ales ca si societatea nu-i sustine, prefera sa faca ceea ce ii spuneam si lui Leo ca e gresit: sa se resemneze

Apelurile noastre sunt tocmai in acest sens: resemnarea noastra ne face partasi si ne duce spre mocirla care ne-o pregatesc ei.
Title: Re: DIVERSE
Post by: Mihnea on February 27, 2016, 12:05:38 PM
Ala bolnav e bolnav Liviu sunt de aceeasi parere, dar ce spui de de aia care-l urmeaza?
Title: Re: DIVERSE
Post by: Tavi on February 27, 2016, 06:06:06 PM
http://maisimplu.gov.ro/2016/02/25/obtinere-permis-de-pescuit-recreativsportiv-4/
Cred ca asta e cea pusa de flydb.
Title: Re: DIVERSE
Post by: visu43 on February 27, 2016, 06:20:22 PM
Multam', Liviu, de lamuriri. Voi da o fuga, sa vad daca mai prind si eu. Nu m-ar deranja in mod deosebit nici 150, daca as sti ca se face ceva cu banii aia.
Referitor la Popescu, nu as comenta, ca nu-l  cunosc. Totusi, rar mi-a fost dat sa aud de o persoana care sa-si atraga intr-o asemenea masura antipatia celor cu care intra in contact.
In alta ordine de idei, ce nu inteleg eu: ai spus ca initiativa legislativa respectiva ar fi un dezastru, totusi mie mi-e greu sa-mi imaginez cum situatia ar putea fi mai proasta decat este acum. Inteleg ca e problematic pentru pescarii de competitie, ca FRPS nu-i afiliata CIPS-FIPS, ca marea majoritate a pescarilor  de competitie nu vor sa aiba de-a face cu el. Ok, insa aspectul asta e neinteresant pentru mine, pescuitul competitional e incompatibil cu motivele pentru care merg eu la pescuit. Ii inteleg , insa, pe cei pasionati de asta. Ceea ce ma intereseaza pe mine cu adevarat este masura in care se va face ceva pentru ape. In momentul asta e clar ca nu se face absolut nimic si nu stiu cum am putea ajunge mai jos decat atat. Daca devine realitate proiectul, in cel mai rau caz dam banii pe niste permise si nu se va face nimic pentru ape din ei. Punct in care suntem deja acum.
Title: Re: DIVERSE
Post by: Liviu on February 27, 2016, 07:18:57 PM
Visu, n-am fost niciodata la vreun concurs si nici ca ma intereseaza. Pescuiesc de placere si atat
Nu se poate ca un individ care scrie "Pune-ti mina pe carte" sa ajunga sa ne reprezinte! Cu asa indivizi se poate ajunge si mai jos, sincer!
Dar trage tu singur concluzii:
http://frpsc.ro/buletin-de-stiri/
https://www.youtube.com/watch?v=bNhI3YcueL4
Title: Re: DIVERSE
Post by: Onisor Beleiu on February 27, 2016, 08:24:21 PM
Mnezeii lor de Suedezi cu studii cu tot... mai frate cum reusesc sa gasesc eu numele apei pe care s-a facut studiul asta ca ma duc pana acolo sa vad  .
Title: Re: DIVERSE
Post by: visu43 on February 27, 2016, 08:57:15 PM
Visu, n-am fost niciodata la vreun concurs si nici ca ma intereseaza. Pescuiesc de placere si atat
Nu se poate ca un individ care scrie "Pune-ti mina pe carte" sa ajunga sa ne reprezinte! Cu asa indivizi se poate ajunge si mai jos, sincer!
Dar trage tu singur concluzii:
http://frpsc.ro/buletin-de-stiri/
https://www.youtube.com/watch?v=bNhI3YcueL4
Admit posibilitatea ca tipul sa nu fie chiar cel mai ascutit creion din cutie.  :) Cred ca pur si simplu am ajuns la nivelul ala de disperare incat sa-mi doresc sa se schimbe ceva, orice, cu oricine in frunte, numai sa se schimbe. Cred ca si daca era Pol Pot presedintele FRPS, tot aveam un licar de speranta. Numai cand ma gandesc la podul ala insalubru care se vrea a fi sediul ANPA din Timisoara, ma apuca greata. Ce sa schimbe astia? N-aveau un calculator acolo, un 386 ceva, fac totul de mana , ca-n '53.
La faza cu anticonceptionalele era sa pic de pe scaun de ras. Apoi, de curiozitate, am cautat si am dat de asta:  http://screencast.com/t/NBLdxWpBv
Probabil e problema numarul 1673 a raurilor din tara noastra, da' un sambure de adevar e.
Nah, sa-mi fie cu iertaciune ca probabil sunt singurul de pe forumul asta care nu priveste ca un cataclism chestiunea popesciana dar sunt un naiv si un optimist.
Cum zicea cineva recent, singura rezolvare a chestiunii apelor de munte e darea lor spre ingrijire celor care au interesul in a le tine in stare optima, adica noi, pescarii. Nu vad de ce nu se poate la noi, ca la cei de afara. Poate candva...


Title: Re: DIVERSE
Post by: Liviu on February 27, 2016, 10:51:06 PM
Visu, federatia aia nu exista decat in acte. Si-a schimbat numele si suna frumos acum, are darul de a te pacali. Stii cum se numea? Din dorinta de a avea el totul (desigur boala) se numea federatia romana de pescuit la crap, spining, musca artificiala, stationar si mai stie dracu ce stil de pescuit. De genul "Daca voi nu ma vreti, eu va vreau!" Pescuitul ar fi dat in grija unui singur om si ala cu probleme psihice serioase. Deci da, se poate si mai rau!!
Nu vreau sa continui, ajunge cit am vorbit aici despre "federatie". Sunt in alte parti scrise multe pagini, chiar prea multe dupa parerea mea.
Title: Re: DIVERSE
Post by: dragos74 on March 03, 2016, 01:36:32 PM
...........................................
Nu se poate ca un individ care scrie "Pune-ti mina pe carte" ...............................

...puneti voi mana pe carte... sau pune-ti tu mana pe...... carte ...??  :)
Title: Re: DIVERSE
Post by: Liviu on March 03, 2016, 02:28:44 PM
stiu ce zici tu, asa cum si tu ai inteles ce am spus eu  :)
bag de seama ca o disparut pagina
Title: Re: DIVERSE
Post by: muskmd on March 03, 2016, 04:01:14 PM
 :laugh: :laugh:
nu le mai dati ma atentie la toti  ;D
Title: Re: DIVERSE
Post by: liviu.ct on April 15, 2016, 06:01:06 PM
http://www.agvps-forum.ro/viewtopic.php?f=15&p=2803#p2803
Title: Re: DIVERSE
Post by: Tavi on April 15, 2016, 06:13:19 PM
Uaaaa, are AGVPS forum :o :o
Title: Re: DIVERSE
Post by: GeorgeS on April 03, 2017, 07:47:19 PM
Revărsare de steril din decantorul de la Roșia Poieni in râul Aries, filmata azi de un prieten si pusa pe Fb. Nu stiu cum sa postez altfel...
https://www.facebook.com/claudiu.druga?hc_ref=NEWSFEED
Title: Re: DIVERSE
Post by: Liviu on November 12, 2017, 11:49:13 PM
https://www.facebook.com/danmihaipavaloiu/
?>